BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слънце преди обед и сняг в планините на 24 май

Днес преди обяд, над по-голямата част от страната, ще бъде предимно слънчево, но от северозапад облачността ще се увеличава. След обяд и до полунощ, по преминаването на студен атмосферен фронт, на места в Западна и Централна България ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. 

Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°. Над Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд от запад облачността ще се увеличава. Преди пладне ще духа до умерен югозападен вятър, който до вечерта ще се ориентира от северозапад.

Максималните температури на въздуха ще бъдат 18°-23°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще е 2 бала. Над планините преди обяд ще преобладава слънчево време.

След обяд облачността ще се увеличи и на места в масивите от Западна и Централна България ще превали и прегърми, като по най-високите върхове на Рила и Пирин ще превалява сняг.

Източник: DarikNews

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!