BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слънчева и топла неделя

Максималните температури ще са между 27 и 32 градуса

Очаква ни слънчева неделя, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб, след обяд в Източна България – до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са предимно между 27 и 32 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб, в следобедните часове – до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 24 – 26 градуса. Вълнението на морето ще е 1 – 2 бала. Температурата на водата е 26 – 27 градуса.

Над планините ще е слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19, на 2000 метра – 13 градуса.

През новата работна седмица ни очаква порция горещини. Ще бъде предимно слънчево и топло. Въпреки че във вторник и сряда в Източна България ще има временни заоблачавания, вероятността за валежи е минимална. Температурите бързо ще се покачат и към средата на седмицата на места в низините термометрите ще отчитат до 37 – 38 градуса. Малко под 30 градуса ще останат стойностите по Черноморието, но след четвъртък и там те ще се повишат още.

Източник: Нова ТВ

Снимка: Дея Николова

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!