BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Собственикът на бар „Табу“ в Бургас принуждавал стриптийзьорките си да проституират. Задържан е заедно с охранителя /снимки/

38-годишен бургазлия, собственик на бар „Табу“ в центъра на Бургас бе задържан при специализирана полицейска операция

на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили.

Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като стриптийзьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи. Към момента са установени четири момичета на възраст 18 и 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение като танцьорки.

С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час – 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета.

При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри /освен български лева, са открити долари и евро банкноти/.

Освен 38-год. собственик на заведение за срок от едно денонощие е задържан и 46-год. охранител,

като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Бургас.

Материалът Собственикът на бар „Табу“ в Бургас принуждавал стриптийзьорките си да проституират. Задържан е заедно с охранителя /снимки/ е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!