BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Созопол открива сезона с концерт на младите таланти от „Гласът на България“

Созопол ще открие официално Лято 2020 на 5.07 /неделя/ от 20:00ч. в Амфитеатър „Аполония“ с взривяващ концерт на младите таланти Вениамин Димитров, Кристина Дончева и Пламен Бонев, които бяха фаворити на публиката в шоуто „Гласът на България“.

През последната година Вениамин Димитров уверено си проправя път сред най-актуалните нови имена на българската поп сцена. След броени дни предстои пускането на третия му авторски сингъл и не е изненадващо, че талантливият бургазлия е номиниран в категория музикален дебют на годишните награди на Бг радио, които ще се проведат в Пловдив само ден преди официалното откриване на летния сезон в Созопол.

Звездният балет на Вениамин на сцената ще бъдат красивите шампионки на България по спортни танци и носителки на титлата Мис България 2018 Теодора Мудева и подгласничката Мис България / II-ро място през 2017г./ Йовита Георгиева.

Кристина Дончева също остави ярка следа с неповторимия си глас в тазгодишния сезон на „Гласът на България“. Талантливата певица е възпитаник на детски хор „Милка Стоева“ при Младежки културен център – Бургас. 15-годишна се мести в София, за да учи в музикалното училище, а сега учи поп и джаз пеене.

Пламен Бонев пък е единственият певец в концерта, който не е бургазлия, а чирпанлия и се гордее с това, че е от града на Яворов. След повече от 10 години кариера в чужбина, той избра да се завърне в родината и то с летящ старт. Уникалният му рок тембър направи силно впечатление на треньорът му Иван Лечев, но с новия си летен хит „Ходи ми се на море“, който ще представи за първи път на живо в Амфитеатър „Аполония“, Пламен ще докаже, че може да пее и латино.

Материалът Созопол открива сезона с концерт на младите таланти от „Гласът на България“ е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!