BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стана ясна причината за катастрофата между автобус и два автомобила край „Джъмбо“

Един шофьор е леко ранен след катастрофата на пътя Бургас – кв. „Ветрен“,срещу магазин „Джъмбо“, съобщиха от полицията.

Инцидентът настъпва верижно между автобус „Мерцедес“, с бургаска регистрация, управляван от 58-годишен мъж от Българово, „Рено Меган“, със сливенска регистрация, управлявано от 22-годишен мъж от Котел и „Тойота Авенсис“, с варненска регистрация, управляван от 24-годишен варненец.

Катастрофа
Движението бе само в активната лента

Пострадал е водачът на лекия автомобил „Рено Меган“, който е прегледан на място, но отказал настаняване в лечебно заведение.

Катастрофа
Автобусът е пътувал по редовна линия

Причини за катастрофата: водачът на автобуса не спазва необходимата дистанция и удря намалящото скоростта и движещо се пред него „Рено Меган“, което от удара се отмества и се удря последователно в теглещата го с мека връзка „Тойота Авенсис“ и предпазна мантинела.

Материалът Стана ясна причината за катастрофата между автобус и два автомобила край „Джъмбо“ е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!