BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тайната дарба на Везните

Везните са с двоен символ, това са хора, които имат огромна сила на самоконтрол. Стихията Везни – Въздух, често дарява своите представители с магически способности, които се проявяват във вътрешната енергия. Те могат да управляват хората, да предсказват бъдещето, като влагат цялото си вдъхновение в обикновени неща.

Ако Везните имат тайна дарба, то тя е контролът над елементите. Везните могат да помогнат на тези, които страдат от променливо налягането и от магнитни бури.

 Везните винаги се стремят да правят добро и да помагат на хората, поради което са отлични лечители. Везните са ориентирани, като правило, по фазите на Луната. Тогава техните успехи се умножават. Въпреки това, Везните не трябва да отказват на тези, които се нуждаят от помощ. В противен случай силата им може значително да намалее.

Везните могат да използват магията и върху себе си. Като правило това са дейности от съчувствен вид – отвари, любовни магии и т.н. Но самите Везни не ги лови магия. Техните действия обаче могат да помогнат на хората. Везните ще очароват мъжа на мечтите ви, ще помогнат да станете популярен сред противоположния пол, обичан и желан.

Везните, дръзнали да поемат по пътя на магията, често трябва да отразяват атаките на астрални същества. Особено трябва да се избягват ритуалните маски. Те могат да доведат до заболяване. Но Везните са предпазливи.

Ето защо, след като са открили дарбата си, те избират тези сфери на магията, където има най-малка практическа опасност. Везните могат да бъдат отлични мистични спътници, водачи и преводачи.

Повечето хора от този знак чувстват не само личната си енергия, но и енергията на света. Те използват естествени места на силата, където могат да видят слабите местя на врага. Но липсата на енергия понякога пречи на Везните да се научат да контролират напълно природните сили.

Везните се ограничават до ежедневната магия, която е от полза за хората – тъй като ритуалната сфера е скучна за тях, а енергийните атаки противоречат на техните принципи и изискват повече усилия. Единственият начин Везните да реагират на магически противници е с предмети и колети с наречени неща.

Магическите им способности се проявяват в гадаенето, предсказване на съдбата и предвиждането на бъдещето. 

Магическите способности на Везните се проявяват във факта, че тези хора могат да създават мощни талисмани и амулети, които защитават и овластяват своите собственици. Много е лесно да тествате способността да предсказват, например просто да поръчате времето от Вселената за утре и да проверите дали то се сбъдва или не. И няма съмнение, че ще се сбъдне.

Везните, така да се каже, са надарени с абсолютно всички магически способности, но не на 100%, а от всичко по малко. Например голямата магия на любовта: хората от този знак могат да омагьосат с лекота всеки за себе.

Въпреки това, на Везните дори не им е нужно да бъдат окултисти. Те често са магьосници в живота. В края на краищата, Везните се опитват да постигнат хармония, помирявайки хората и се стремят най-накрая да се възцари взаимното разбирателство в света.

Източник: zen.yandex.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!