BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Търсят се двойници на доц. Мангъров и проф. Мутафчийски

Извънредната ситуация с коронавируса, освен че промени живота на милиони хора, създаде и условия за бързо популяризиране на местни звезди. Така за отрицателно време участниците в Националния кризисен щаб и Медицинския съвет към МС събраха цялото медийно внимание върху себе си и почти няма човек в България, който да не ги разпознава.

Именно част от тях са в основата на онлайн конкурс за двойници – „Влез в ЩАБА”, който се организира от родна верига игрални зали. В него могат да се включат както професионални актьори, така и хора без опит. Одобрените кандидати ще участват в забавни онлайн „брифинги”, както и в развлекателни събития на живо в 27 града.

Имитациите са световен феномен и се пресъздават образи не само на звезди от шоубизнеса, но и на обществени личности и политици. У нас също станаха много популярни, а принос за това имат едни от най-рейтинговите предавания в българския ефир- „Шоуто на Слави“, „Като две капки вода“ и „България търси талант“.

В основата на инициативата е Стелиан Димитров, който е част от маркетинговия екип на компанията и е създател на първата имитаторска формация в страната от близкото минало – Faked Stars.

„Стартираме конкурса, защото искаме да създадем алтернативна шоу програма с едни от най-актуалните имена в България. От друга страна, като актьор по професия, осъзнавам колко е тежка в момента ситуацията за артистите, така че това е своеобразна подкрепа и поле за изява”, споделя той. Конкурсът продължава до 10 юни 2020 г.

Източник и снимка: Offnews.bg

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!