BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Уникална диета за свръх ускоряване на обмяната на веществата и премахване на целулита!

Хайли Помро – авторката на уникална техника, диетолог на знаменитости, „гуру на метаболизма“, както я наричат ​​звездните пациенти, разкрива тайните на функционирането на метаболизма. 

В научен план тя обяснява какво забавя метаболизма ви и как здравословното хранене и умерените упражнения могат да го ускорят, превръщайки тялото ви в пещ за изгаряне на мазнини. Благодарение на тази програма можете да свалите до 14 кг за месец, без да гладувате, да броите калории и изтощителни тренировки. Вие не само ще станете по-тънки, но и ще подобрите лабораторната кръвна картина, ще намалите кръвното налягане, ще балансирате хормоналната система и ще укрепите имунната система. 

В книгата ще намерите списъци с препоръчани продукти и опции за седмично меню, както и над 50 оригинални авторски рецепти за необичайно здравословни, вкусни и в същото време прости ястия.

Чрез стратегическите си програми, Хайли е доказала, че може да има сила в чинията. Тя вярва, че хората са в състояние да се влюбят във вкусната и декадентски приготвена храна. Защото яденето е положително, биологично упражнение. Хранителните функции са съюзник на организма, а не негов враг. Хайли Помро вярва и е доказала, че хората наистина могат да ядат повече храна и губят повече килограми.

Единственият начин за премахване на целулита е отслабване чрез здравословно хранене, което не е просто диета. Мастните клетки се извличат от себе си! Но диетата е толкова плашеща за много жени… Те жертват здравето, красотата и успешния си личен живот за храна, която дори не е вкусна, а просто сладка.

Специално за нашите скъпи читатели подбрахме част от рецептите на Хайли Помро за загуба на тегло. Подробни рецепти с мерки и теглилки не са необходими, тъй като снимките са достатъчно красноречиви. Има 4 хранения, с около 10 предложения за всяко едно от тях. изберете онова, което е най-близко до вкуса ви или може да го приготвите без много проблеми. Ако се храните по този начин два месеца, или най-малко 3 седмици, ще подготвите вашата фигура за лятото на 100%! Запазете тази селекция и задължително я споделете с приятелите си.

Слушам тялото си.

Знам защо не можете да го направите, защо тялото ви вече не реагира на неумолими диети, умопомрачителни упражнения, диети с ниско съдържание на въглехидрати, ниско съдържание на мазнини и протеини. Знам защо не отслабвате … и знам как да го поправя.

Аз съм механик на тялото, личен треньор за вашия метаболизъм. Аз съм новатор, а не копия. Дори ме обвиниха, че правя черна магия, тъй като планът ми за диета изглежда работи по абсурдно прост начин, а резултатите се противопоставят на миналия опит с други диети. Мога да ви уверя: тук няма черна магия.

Предложения за закуска

1. Овесена каша с ядки , без масло и мляко. Желателно е – дори и без мед. Ако искате сладко, можете да добавите шепа стафиди и щипка ванилия.

2. Бъркани яйца със зеленчуци. Растително масло – може, но в ограничени количества. В идеалния случай, разбира се, зехтин или ленено масло.

3. Сандвичи от безквасен хляб с варено пиле, сирене и домат. Сиренето може да бъде заменено с извара с ниско съдържание на мазнини. Кафе с мляко без захар. Пиенето на кафе е необходимо да се ограничи, но един път в седмицата можете да се поглезите.

4. Чийзкейк без брашно и захар (брашното трябва да бъде заменено със смлени овесени ядки в блендер, вместо захар – половин банан). Чийзкейкът е по-добре да не се пържи, а да се пече във фурната. Съвсем малко фъстъчено масло, горчив тъмен шоколад в ограничено количество, половин банан.

5. Овесена каша със стафиди , захаросани плодове и ядки

6. Ниско съдържание на мазнини извара и киви. Кивито може да бъде заменено с една ябълка.

7. Запечено сирене : 250 г сирене, 2 яйца, 1 банан, нарязан на парчета. Пече се 15 минути във фурна на 180 градуса, или 4 минути в микровълнова печка.

8. Овесени палачинки ! Планирайте ги за ден, в който имате повече време, за да ги приготвите. Смелете в блендер 1 чаша овесени ядки, добавете 1 яйце и 1 банан. Пече се в намаслена тавичка. Палачинката се маже с малко мед или се сервира с гарнитура от пресни плодове.

9. Бухти с извара с ниско съдържание на мазнини, заквасена сметана и ябълка.

10. Кафе Инка с мляко и овесени палачинка, намазва кисело мляко, в което сте сложили малко сладко от боровинки.

Предложения за обед

1. Кафяв ориз с пиле и соев сос . Може да използвате подправки по ваш вкус за филетата. За предпочитане – без сол.

2. Варена елда и зеленчуци на фурна със сирене.

3. Ориз със зелен грах и задушена скумрия.

4. Печена риба, зеленчуци и каша от елда.

5. Спагети от твърда пшеница, домати, задушено пиле, пасирано в блендер.

6. Таратор.

7. Пилешка пържола с елда и салата от зеле, краставици и заквасена сметана.

8. Варено пиле, задушени зеленчуци и салата.

9. Мързеливи сърми от кисело зеле с ориз и пиле.

Междинна закуска

1. Шепа нискомаслена извара със сезонен плод.

2. Домат.

3. Запечена ябълка с кашкавал.

4. Малка филия с нискомаслена извара, краставица и сурови ядки. Ако филийките са по-малки от вашата длан, може и две. Към тях добавете чаша неподсладен чай.

5. Нискомаслена извара с ядки.

6. Печени ябълки, пълни с извара и мед.

7. Безквасен хляб, краставица, постно месо, крема сирене или извара, пресни билки. Чуден сандвич за закуска!

8. Плодове по избор и извара, разбити в блендер с много малко вода.

9. Киви, сушени плодове, нискомаслено кисело мляко.

10. Извара с банан, канела и кокосови стърготини.

11. Зеленчукова салата с хрупкав хляб.

Предложения за вечеря

1. Мляно пилешко с тиквички и яйца, печено на фурна и салата от зеленчуци.

2. Пиле и салата без сол и олио, овкусена само със зехтин.

3. Говеждо печено с моркови и тиквички.

4. Пиле, броколи и грах. Пилето е варено или печено.

5. Варен пилешки дроб, пъдпъдъчи яйца, грах и домати.

6. Пилешко руло от кайма, пълнено със зеленчуци и малко количество сирене.

7. Полезна пица! Вместо тесто – блат от мляно пилешко, смесено с лук, сол и черен пипер. Отгоре се слага заквасена сметана, смесена с доматено пюре.Можете да поставите домати, чушки, магданоз и сирене.

8. Пуешко със зеленчуци- сурови и печени.

9. Риба със зеленчуци.

10. Извара с малко количество стафиди.

Това меню гарантира добър резултат: постепенно и ефективно намаляване на теглото , стягане на кожата, подмладяване на тялото и насищане на организма с всички необходими витамини минерали!

Както можете да видите – рецепта не е нужна – важна е идеята.

Успех!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!