BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Утре е задушница, променят движението край гробищата в Бургас

Във връзка с предстоящата Задушница от бургаската полиция информират, че движението на автомобили в района на траурния парк от 07.30ч. на 22.02.т.г. до нормализиране на трафика, ще бъде организирано еднопосочно. МПС ще влизат през източния вход  /до бензиностанция “Петрол”/ и ще излизат през южния – на ул.”Транспортна” /т.нар. главен вход на гробищата/.

Улица „Транспортна“ ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол” на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин „Лидъл“.  Движението ще бъде отклонявано към бул. „Димитър Димов“. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще са разположени в близост до пешеходните пътеки и ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци, като при необходимост ще спират движението на МПС.

Предвид ремонтните дейности по ул. „Транспортна“ и допълнително въведената временна организация на движението, приканваме водачите на МПС да използват бул. „Димитър Димов“ за придвижване до Гробищния парк, като проявяват толерантност към останалите участници в движението и спазват разпорежданията на полицейските служители.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!