BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хванаха „муле“ с пари и бижута в Бургас, търсят жертвата на кражбата

При проведена специализирана полицейска операция от служители на отдел „Криминална полиция” в Бургас на 17 срещу 18 август тази година, е задържано „муле“, в което са открити сума пари в банкноти от различни валути и номинали, както и бижута със специфични белези и отличителни знаци.

Съществуват данни, че въпросните предмети са взети от мъжа на 18 август в резултат на осъществена телефонна измама от възрастна жена.

Полицията призовава гражданите на Бургас, разполагащи с информация относно самоличността на възрастната жена – станала жертва на телефонната измама и предала паричната сума и златните бижута на задържания мъж, да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото районно управление. Очаква се заявителят да разполага с данни относно спецификата на златните бижута, както и мястото на предаването им заедно с парите на мулето.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!