BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хора с големи сърца: Парите за операцията на Цвети са събрани

Само ден след като стана ясно, че нагла крадла е обрала кутия за дарения, с които се събират пари за операцията на 5-годишната Цвети, дойде и една прекрасна новина. Сумата, която е необходима, за да бъде Цвети като всички деца, вече е събрана. Това споделиха щастливите родителите на момиченцето в нейната страничка във Фейсбук.

„Приятели, на днешния голям Празник, Голяма Богородица с огромна радост и Благодарност, Ви съобщаваме, че парите за операцията на Цвети са събрани!  БЛАГОДАРИМ на всеки, който подкрепи кампанията, финансово и морално! 
Това беше една уникална кампания! Събитията в нея бяха изцяло инициатива на Хора с Големи Сърца! 
Вие ни търсихте и предлагахте Вашата подкрепа! Респект 

От тук нататък, чакаме дата за операцията! 
Ще продължаваме да Ви държим в течение, относно събитията около Цветенце, защото всичко се случва, заради Вас! Вие й дадохте шанс за независим живот! 
Бог да я пази, нея и всички Вас!
, написаха от семейството на Цвети.

Малкото момиченце е с детска церебрална парализа, а единственият й шанс да върви уверено и играе със своите връстници е операция в САЩ.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!