BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хороскоп за март: Какво ни обещават звездите?

През март 2021 г. някои зодии ще имат невероятен късмет – ще срещнат любовта на живота си, ще си намерят нова работа или ще успеят да постигнат целта си. Но за други месецът ще бъде повратна точка в много отношения, ще трябва да се вземат в ръце, за да избегнат проблемите. Прочетете точния хороскоп за март 2021 г. за всички зодии със съвети от астролози.

Овен

Март ще ви донесе красиви и ярки събития. Ще имате добри промени по отношение на любовта и връзките. Възможно е да има промени в областта на финансите.

Много Овни през март 2021 г. ще могат да анализират живота си, да погледнат на по-рано извършените действия от друг ъгъл. Промените ще станат особено очевидни през втората половина на март. Възможно е неразрешените въпроси и спорните ситуации да ескалират около 20-ти март. Трябва да обърнете внимание на всички наболели въпроси. Тогава евентуалните конфликти ще ви заобиколят. Полагайки усилия ще се почувствате заредени и способни да направите много.

Бизнес активността ще бъде като люлка. Ще има както приятни, така и не толкова приятни събития. През първата половина на месеца е възможно да се сключи голям договор.

Телец

Може да се чудите дали постъпвате правилно. Възможно е да има страхове и тревоги, които засягат личния ви живот и взаимоотношенията с скъпи хора. Във взаимоотношенията може да има разочарования.

През март хороскопът съветва Телеца да не взема важни решения. По-добре е да ги отложите за по-благоприятен период. В противен случай е възможно обостряне на конфликти и спорни ситуации. Някои зодии могат да се чувстват така, сякаш нищо не им носи щастие. Всъщност това е само тяхното лично възприятие за света. Трябва да се опитате да бъдете оптимисти за бъдещето и да видите нещо радостно и позитивно.

Близнаци

Ще трябва да се опитате да държите финансите и бизнеса си здраво. Но много ще зависи от вашето възприятие за реалността. Колкото по-рано започнете да мислите позитивно, толкова по-добре за вас.

През първото десетдневие на месеца може да се разочаровате от някои хора. Те ще се представят в по различна роля, отколкото сте свикнали. Може би поради това ще възникнат конфликти, ще прекъснете отношенията с някого. Но не е нужно да заемате активна позиция в спорни ситуации, дайте възможност на хората да ви обяснят. Тъй като целият март 2021 г. ще донесе на Близнаците чувство на несигурност и желаното чувство на щастие, е необходимо да се съсредоточите върху себе си и да се опитате да намерите нова цел.

Рак

През март 2021 г. Раците ще получат много дарове от съдбата. И това се отнася за почти всички области на дейност. Първата половина на март ще бъде най-благоприятната и интересна, ще получите подарък или ще срещнете важен човек в живота си.

Но астролозите препоръчват да сте напълно въоръжени и да не се отпускате. В края на краищата трябва да изчислите всички подробности, за да можете безопасно да премахнете всички проблеми. Не се страхувайте да бъдете смели и пресметливи, това ще ви помогне да станете още по-успешни. В личните си отношения ще откриете дълбоко разбирателство с партньора си, той ще се превърне във ваша опора и приятел. Лесно ще разрешавате всички конфликтни ситуации, което ще ви сближи с партньора ви.

Лъв

Ще отделяте почти цялото си време на близки и скъпи за вас хора. Но не очаквайте от тях същите отношения, подаръци или повишено внимание. През март 2021 г. Лъвовете ще трябва да вземат решение за роднинските проблеми, включително финансови и други.

В лични отношения може да се почувствате така, сякаш партньорът ви е отчужден от вас. В този случай астролозите препоръчват да се успокоите и внимателно да анализирате защо се притеснявате от този факт. Не е необходимо насилствено да подреждате нещата, по-добре е да вложите енергията си в бизнес сферата. Това ще ви донесе значителни резултати.

Дева

През март 2021 г. ще искате да промените дейността или професията си. Може би ще започнете да обръщате повече внимание на себе си или на здравето си. Това ще ви позволи да разберете по-добре себе си и да изградите нови цели.

В личен план има се наблюдава охлаждане на чувствата между партньорите. През март ще можете напълно да компенсирате това и да разрешите всички спорни въпроси с него. Ще изведете връзката си с любимия човек на следващото ниво, и ще оправите връзките си с приятелите. Обърнете внимание на бюджета си. Време е да го анализирате и да съставите план за разходите. В противен случай натрупаните спестявания могат лесно да свършат.

Везни

Този месец ще бъде малка почивка за вас, последвана от период на активност. Затова астролозите препоръчват да не се отпускате, а веднага да начертаете план за действие, който ще ви позволи да разберете накъде да поемете по-нататък.

Трудности могат да възникнат в средата на март 2021 година. Може да имате усещането, че нищо не работи. Не трябва да се отчайвате и да изпадате в депресия, по-добре е да вървите напред и да си поставяте нови цели. В личните отношения ще има влошаване, близките хора няма да ви разберат, може да скрият намеренията си от вас. Затова е по-добре да не се замесвате в конфликти, по-добре е да бъдете тактични, което ще избегне много проблеми.

Скорпион

През март 2021 г. Скорпионите ще могат да се отпуснат. Част от техните грижи и отговорности ще паднат от раменете им. Те ще улеснят живота си и ще могат да правят любимите си неща. Скорпионите ще имат много приятни моменти с близките си.

Личните отношения обещават на представителите на зодията благоприятен период, изненади и подаръци. Можете да развиете отношения със стари приятели, както и с някои колеги. Но във връзка с любимият човек трябва да проявите такт, умереност. Например вместо да си изяснявате отношенията, поканете партньора си на среща. Не забравяйте за отговорността и грижите, това ще ви помогне да избегнете много грешки.

Стрелец

През март 2021 г. Стрелците ще бъде твърде притеснен от решаването на професионални и финансови въпроси. Тези проекти, които сте започнали през февруари, ще ви донесат големи дивиденти. Следователно финансовото състояние ще се подобри.

Ще се оправите в кариерата си. Но е препоръчително да не се отпускате и да продължите напред. В личния живот са възможни промени от 10 до 15 март. Но това зависи от вас, защото във връзка със значимия ви човек често не сте отворени. Понякога отнема време, докато средата ви оцени вашите действия. Трябва да се научите да не обиждате близките си, в противен случай са възможни големи конфликти.

Козирог

Ще има малки промени във вашия професионален и бизнес живот. Ще обърнете много внимание на финансовите въпроси, трябва ясно да планирате действията си. И това ще реши съществуващите проблеми.

През март Козирозите, които ясно ще следват поставените цели, ще могат да преодолеят трудностите. Астролозите препоръчват да не се спираме на едно нещо, по-добре е веднага да потърсим няколко възможности за решаване на проблемите. Това е и отличен период за саморазвитие и образование. В личния си живот няма да бъде перфектно, препоръчително е да анализирате връзката си.

Водолей

През март 2021 г. ще се чувствате уверени в бъдещето. Много близки ще се обърнат към вас за съвет. Не им отказвайте, изслушайте ги. Може би те се нуждаят от подкрепа и разбиране.

През първата половина на март ще се притеснявате много за финансите. Ще трябва да разрешите заеми и кредитни задължения или да направите скъпа покупка. Малко по-късно ситуацията с парите ще се подобри. Преломният момент ще бъде от 22 до 25 март. В личния ви живот всичко ще бъде спокойно и лесно за вас. Вашата половинка ще ви подкрепи във всякакви начинания и винаги ще е готова да помогне. Не й обръщайте гръб, дайте и любовта си.

Риби

Този месец ще получите много полезна информация, която ще ви позволи да направите ясни планове за бъдещето. Ще можете да прогнозирате много моменти, свързани както с финансовия, така и с личния ви живот.

През март не трябва да правите големи покупки, ако не са били предварително планирани. Опитайте се да ограничите щедрите си импулси, не прахосвайте пари просто така, иначе тогава ще трябва да регулирате финансовите си проблеми. В средата на март вашата импулсивност може да предизвика голяма кавга със семейството ви. Опитайте се да се сдържате. В противен случай месецът ще мине в конфликти.

Превод и редакция: burgascity.com

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!