BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хороскоп за 19 март

Овен

Ако имате постоянен партньор, а не се чувствате достатъчно комфортно и щастливо, днес има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е твърде вероятно да се увенчае с успех. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните.

Телец

Тъжно и самотно Ви е, независимо от това, че Ви обичат? Оказва се, че действително са Ви нужни продължителни и сериозни отношения с един единствен и неповторим, а днес е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако успеете да го намерите, отношенията ви ще бъдат дълги и интересни.

Близнаци

Денят ще бъде неспокоен, а това едва ли ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в обстановка на душевен комфорт, наслаждавайки се на не забързания начин на живот. Сложно ще се подреждат отношенията с представителите на по-възрастното поколение. Разногласията ще стават все по-сериозни, и само най-отстъпчивите представители на знака ще намерят начин за компромис. Неочаквано ще възникне необходимост, да направите корекции в своите ежедневни привички. Бъдете готови и за това, че плановете ще се наложи да промените, по независими от Вас обстоятелства.

Рак

Желанието да изпадне в дрямка , от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това, сега е най-подходящото време, за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

В този момент Вашата роля не е съвсем ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират около Вас. Но само недейте да забравяте, че имате много осезаем принос в общата работа. Не сте само винтче в колелото, управлявано от власт имащите. Усилията Ви действително дават полза и сте в състояние нещо да промените. Затова направете така, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята репутация.

Дева

Това е ден за ефективно взаимодействие и резултатно сътрудничество. Девите са блестящи посредници, които успяват да урегулират всякакви делови и лични конфликти, както и да помирят враждуващите страни. Само сами със себе си не са в съгласие и затова няма да Ви са излишни съветите на мъдър и знаещ човек, а е възможно и тези, на специалист –психолог. Този ден разкрива широки възможности за личностно израстване, а и за самоусъвършенстване. Не се отказвайте от духовни практики –те ще дадат добър резултат. Ако се явявате по-„земен” и практически ориентиран човек, бързайте към спортните площадки.

Везни

Първата половина на деня е доста спокойна. Подходящ е за довършване на стари неща, като се уверите, че всичко е направено точно както трябва. Внимателни сте, така че забелязвате и най-малките недостатъци. Възможно е да се коригират всички грешки, преди да доведат до сериозни проблеми.

Следобедът ще бъде интересен и вдъхновяващ. Вероятно ще има приятни изненади, подаръци и символи, от които ще бъдете много доволни. Това е чудесно време за романтични срещи: те дават много положителни емоции.

Скорпион

Бъди спокоен. Умишлените действия дават шанс за постигане на отлични резултати в много случаи, дори такива, с които не е било възможно да се справят преди. Не винаги е лесно да се намери общ език с другите, но се опитвате да изгладите грубите ръбове, да не обиждате никого, ако е възможно, подкрепяйте всички, които се нуждаят.

Вечерта е подходящо време за активен отдих. Пътуванията и малките разходки са приятни, смяната на обстановката вдъхновява. Ще бъде полезно да общувате със стари познати: най-вероятно ще научите много интересни неща.

Стрелец

Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да охлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

Денят обещава да бъде много успешен и приятен. Интуитивно ще чувствате, какво трябва да направите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате собствения си път. А пък факта, че за това не се налага да полагате каквито и да било усилия, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е много подходящ за общуване, и всички срещи на практика ще се окажат много приятни. Няма такъв човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерасне в нещо голямо, стига само да поискате това.

Източник: lamqta.com

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!