BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хороскоп за 26 март

Овен

През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Телец

Не трябва днес да се стеснявате да проявявате своите чувства, нито да демонстрирате на своя любим човек и обкръжаващите Ви, тяхното наличие и сила. Искреността ще бъде жизнено необходима на Вашата половинка, както и на тандема Ви като цяло. Бъдете искрени и открити.

Близнаци

Днешният ден ще е добър, ако в началото нищо не правите, а след това си отпочинете още малко. Преди всичко от това, което е прието да се нарича битови проблеми. Нека с работата у дома да се занимава който иска, не само и Вие! Иначе ще станете най-непоносимото мрънкало на света и домашните ви силно ще съжаляват, че са Ви накарали да направите нещо.

Рак

Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в семейството ще донесат голяма полза не само на Вас, а и на всички от Вашето обкръжение. Сега е прекрасно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домакински придобивки. Спокойните отношения в семейството, а и любовта, ще повдигнат Вашето настроение.

Лъв

Този ден е противоречив. От една страна ще бъдете в отлично настроение и ще гледате с оптимизъм, а от друга страна ще предпочетете да не мислите за проблемите на настоящето, а тези проблеми не само съществуват, но и очакват разрешение. Разкажете на близките си какво Ви безпокои и навярно ще получите не само подкрепа, но и реална помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в трудна ситуация. Опитите на всяка цена да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.

Дева

След днешния ден се набелязват положителни парични постъпления. Всичко е много хубаво, но за сега е само перспектива, а не реални постъпления. Освен това от рано сутринта ще се почувствате избрана, но постоянното пребиваване в центъра на внимание може да Ви изтощи, дори това внимание да е приятелско. Постарайте се, да преценявате своите възможности. Днес е за предпочитане да не взимате сериозни решения. Придържайте се към своите убеждения.

Везни

Ще имате възможност да покажете най-добрата си страна, да демонстрирате професионализъм, сериозно отношение към бизнеса и грижа за другите. Вероятно началото на плодотворно сътрудничество, не е изключено работата да се промени на такава, която харесвате много повече. Финансовите и правните въпроси се решават бързо, възможно е да се изготвят важни документи навреме.

Новите запознанства помагат много. Възможно е скоро да се сприятелите с тях. Може би е начало на романтична история, която ще даде много живи емоции.

Скорпион

За Вас денят ще бъде свързан с някакво неприятно откритие. Само че това съвсем не значи, че нещо ще Ви изплаши – новата трудност ще възприемете като предизвикателство на съдбата, което трябва да бъде прието. Бойкото Ви настроение ще привлече заобикалящите Ви, но това ще са предимно слаби хора, нуждаещи се от подкрепа и защита. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Стрелец

Денят е благоприятен за тези, които са готови да работят много, упорито и с минимални почивки. Настойчивост, усърдие и нежелание за отстъпки в неблагоприятни обстоятелства Ви помагат да укрепите своите позиции, да завоювате доверието на влиятелни хора, на ръководството и уважаваните колеги. Днес няма да Ви се наложи да прилагате героични усилия , за да се покажете от най-добрата си страна. Възползвайте се от това и укрепете своите позиции. Много интересна картина се оформя в сферата на личните отношения. Очакват Ви големи изкушения, свързани с някакви събития от миналото и с отдавнашни симпатии. Да попаднете в капан е доста лесно, но да се разкъсат паяжините на илюзиите и спомените, ще бъде сложно.

Козирог

Настроението Ви днес ще бъде променливо. Емоциите Ви ще са прекалено много и Вие рискувате да се забъркате в собствените си усещания. Избягвайте спонтанните решения. Вместо положителен резултат може да Ви очаква разочарование. Затова е полезно да се доверявате на своята интуиция, особено по финансовите въпроси. При общуването с роднини и близки са вероятни проблеми и затова изказвайте своите претенции и възражения директно.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е висок и настроението Ви ще бъде хубаво. А и дефицит на събития, носещи оптимизъм, не се предвижда. Наслаждавайте се на живота! Сега обстоятелствата се подреждат по благоприятен за Вас начин и може да постигнете много, без да полагате особени усилия. Може да се заемете с решаване на финансови въпроси и с покупка на красиви вещи за себе си и за своите близки, и няма да се наложи да съжалявате за похарчените пари. Приятното общуване в неформална обстановка не само ще Ви подари прекрасни емоции, но и ще Ви даде възможност да получите много важна информация. Крайно време е да разкажете за близките си за това, което Ви вълнува. Може да разчитате на безкористна помощ и добри съвети.

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

Източник: lamqta.com

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!