BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Яна Желева – красивият говорител на ДКЦ Ел Масри

Яна Желева работи от 9 години като пиар в Диагностично консултативен център „Ел Масри“ в Бургас. Работата й е изключително натоварена и отговорна. Тя е постоянната връзка между лекари и пациенти. В Деня на жената пред Грамофона нюз застава Яна Желева.

Яна, как попадна на работа е един от най-известните медицински центрове в България? И защо избра да бъдеш пиар?

Попаднах с много упоритост, труд и доказване във времето. Обичам много да контактувам с хората и да им помагам с каквото мога.

Лесно ли се осъществява връзката между пациента и лекаря?

Лесно се осъществява връзката между пациент и лекар, да. Считам, че винаги е било много важно не това дали си лекар, инженер или политик, а преди всичко да си Човек. Да показваш на хората, било то познати, или непознати, че те са важни и да им подаваш ръка, когато имат най-голяма нужда от подкрепа.

От какво най-често се оплакват пациентите?

В последните години най-сериозните оплаквания на пациентите са от сърдечни заболявания и нервни болести. Сега вече и от ковид.

Кой е най-заплетеният случай в твоята работа?

Има доста случаи като за конкретен в момента не се сещам, а и знаете, че отново тичам по задачи.

Казват, че работата на пиара в болниците е да бъде наполовина лекар, наполовина журналист. При теб кое натежава – медицината или журналистиката?

Работата ми е, че трябва да бъда всичко. Да знам какво се случва с всеки от персонала, дори и с пациентите. Да знам всяка една крачка на собственика на медицинския център, д-р Зияд Ел Масри. Да мога да реагирам във всяка ситуация. Като войник съм! При мен натежава всичко.

Имаш много снимки в профила си във фейсбук. Ако имаш избор каква ще си – модел или пиар?

Естествено, че пиар.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!