BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Абсолютна лудост! Бургаско камикадзе едва не уби десетки по централните улици на града. Катастрофира до Альошата

Абсолютна лудост се случи тази вечер по централните улици на Бургас. БМВ с бургаската регистрация, след бясна гонка с полицията, катастрофира в дървените платформи до паметника Альоша.

Извършителят е откаран в полицията и ще бъде тестван за наркотици и алкохол.

Цяло чудо е, че няма жертви след невижданата глупост от страна на извършителят, защото колата се е движела с бясна скорост по „Александровска“ и „Богориди“. В малките часове на деня по тях все още има хора, които са се отдръпвали от пътя на автомобила. Шофьорът се е спуснал от Гъбката по улицата „Богориди“, преследван от полицейските автомобили. След това е направил рязък завой край сградата на Общината Бургас в посока „Тройката“. Там, следван по петите от полицията, той губи контрол над колата и се забива в дървените каскади до паметника.

Оказа се, че целият екшан е сътворил криминално проявен сливналия заедно с бургазлия, като са сложили на БМВ-то крадени номера на кола. Развитие по темата ТУК

Материалът Абсолютна лудост! Бургаско камикадзе едва не уби десетки по централните улици на града. Катастрофира до Альошата е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!