BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Автомобил се вряза в заведение, загина Тапиро, двама са ранени

Един човек е загинал, а други двама са ранени, когато мерцедес се е забил в заведение в Дупница, информираха от местната полиция.

Инцидентът е станал към 21.30 ч. снощи на ул. „Георги Икономов“. Лекият автомобил се движил по улицата в посока жп гарата, след кръстовище се спуснал по наклона, тогава 49-годишният му шофьор загубил контрол над превозното средство, отклонил се надясно и се врязал в масите на заведението.

В този момент на тротоара имало трима души. Загинал е около 70-годишен човек, има и двама ранени – жена е със счупен таз, а млад мъж – с фрактура на крака. Те са откарани в болница без опасност за живота. Водачът, който е професионален шофьор, е задържан. В кръвта му са отчетените стойности от 0,26 промила алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

По информация на struma.bg загиналият е Митко Мирчев, известен с прякора Тапиро, който бил най-известният комарджия в Югозапада.

Мирчев има завършено основно образование. Животът му минава на бързи обороти в игра на комар и на ръба на закона. Обиколил е почти всички казина в САЩ.

Снимка: struma.bg

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!