BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бургаската листа на ГЕРБ-СДС – млада, образована и подготвена

Политиката на ГЕРБ-СДС е насочена към хората. В това са категорични кандидатите за народни представители от бургаската листа на коалиция ГЕРБ-СДС. Днес те представиха пред бургаските журналисти част от своите политически идеи и споделиха мнението си за политическата обстановка в страната. Това стана обновената сграда на Дома на Нефтохимик.

Кметът на Бургас Димитър Николов определи листата като по-млада, образована и подготвена. Всеки един в нея бил достоен да бъде народен представител.

Център на нашата кампания е насочена политика към хората в област Бургас. Това включва инфраструктурни и социални проекти. Нашите усилия са насочени към това да посрещнем нуждите на гражданите и бизнеса. Концентрираме се върху работата за обществото и техните нужди. Бургас трябва да е едни гърди напред, когато ковид кризата отпусне своя захват„, каза вторият в листата Жечо Станков.

Според него това ще стане чрез инвестиции в индустриалните зони, свързаност в региона и подпомагане на бизнеса. За ГЕРБ-СДС било важно и програмата за саниране да продължи безвъзмездно с еднофамилните сгради.

Галя Желязкова сподели от своя страна, че от ГЕРБ се надяват в тази кампания да спорят с техните опоненти с идеи, а не с популизъм.

ГЕРБ-СДС имаме конкретни идеи в цялата област и ще настояваме те да се случат. Ние сме добронамерени, търсим диалога и целта ни е достигнем до всеки един човек, защото така сме работили. Мястото на народните представители е сред хората и проблемите, за да могат да намерят решения за тях„, каза тя.

В листа има нови имена като Ренета Тонич Георгиева и Стефана Караджова.

През 2001 година завърших Френската гимназия в Бургас. След това натрупах 7 години опит в Страсбург и станах магистър по Международни отношения и европейски науки. След това успях да се реализирам в Бургас, както и в София. Завърнах се, за да работя за родния град. Това е голяма отговорност и се надявам бургазлии да погледнат на нас като възможност за продължаване на развитието на града„, сподели Георгиева.

Родена съм в София, но баба ми е от Бургас. Завършила съм Политология, Международни икономически отношения и цял живот съм работила в държавната администрация. Преди 4 години дойдох да живея в града на баба си, защото мисля, че той е най-хубавия. Тук хората са много по-усмихнати, по-добри и дружелюбни. От ГЕРБ-СДС ще продължим да работим позитивно, с огромно желание, за да отстояваме, както ниското данъчно облагане, на което аз съм голям привърженик, така и развитието на бизнеса„, каза от своя страна Караджова.

Материалът Бургаската листа на ГЕРБ-СДС – млада, образована и подготвена е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!