BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Все сме виждали вандализми в Бургас, но: Някой повреди умишлено над 30 осветителни стълба по ул. „Места“

Късно снощи в дежурната стая на Община Бургас бе получен сигнал за неработещо осветление на ул. „Места“ в к-с „Лазур“. Тази сутрин за отстраняване на повредата беше изпратена фирмата с договор за поддръжка на района. За съжаление, улицата ще остане тъмна и тази нощ. Работи се по възстановяване на захранването, но един ден няма да стигне.

Защото се оказа, че някой умишлено е изкъртил капаците и нарязал кабелите на повече от 30 осветителни стълба! Че е направено заради цветния метал, за да бъде продаден като скрап – това би си помислил всеки най-напред. Но странното е, че много от капаците са открити разхвърляни наоколо. Значи мотивът е друг и би било много интересно да го узнаем всички.

Все сме виждали вандализми в Бургас, но това е следващо и по-високо ниво на наглост. Затова помогнете да открием извършителя или извършителите. Ако сте видели и чули нещо съмнително или живеете в района и имате домашно видеонаблюдение с полезни кадри, непременно подайте сигнал на 112. Нека направим така, че вандалите да си получат заслуженото и никой повече да не си и помисля, че може да извърши такова посегателство безнаказано!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!