BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Всички пожелаха на ДПС-Бургас повече съветници в бъдещия Общински съвет на Бургас

13 кандидат-общински съветници от ДПС представиха тази вечер на официална среща от партията в Бургас. Водач на листата е лидерът на Движението за права и свободи в морския град и дългогодишен общински съветник Шерафет Мехмед. Втори е адвокат Пламен Найденов. На трето място е председателят на женската структура на ДПС-Бургас Фатме Юнуз. Четвърти е опитният активист Ерол Хасан.

Представянето на кандидатите уважиха областният председател на ДПС и кандидат за кмет на община Руен Ахмед Мехмед, зам.-областният председател на партията Александър Делчев, народните представители Севим Али, Ешереф Ешереф и Фатме Рамадан, председателят на Младежката структура на ДПС и кандидат за общински съветник в община Руен Хасан Абдурахим.

Водачът на листата Шерафет Мехмед заедно с народния представител Севим Али и областния председател на ДПС Ахмед Мехмед (от ляво на дясно)

Водачът Шерафет Мехмед каза, че листата с претендентите за бъдещия Общински съвет на Бургас е пълна с млади и опитни кадри.

„Пламен Найденов е добър приятел, който винаги е помагал на избирателите в трудните моменти. Той е от Гражданската квота, добър юрист и позната личност в Бургас. С третата в листата, Фатме Юнуз работим от десет години заедно.

Тя е една от дамите, които мотивират отлично цялата женска организация. Ерол Хасан е от опитните активисти на ДПС, с когото работим от 15 години. Участвали сме заедно във всички местни и парламентарни избори”, посочи Шерафет Мехмед.

Той бе категоричен, че всички кандидати ще работят, за да излъчат успешно в новия ОБС на Бургас поне трима съветници.

„Бургас е градът,  в който всички ние живеем и обичаме. Аз като представител на Движението за права и свободи и председател на женското дружество имам конкретни предложения и решения, които бих реализирала като член на законодателния орган в общината. Ще поема конкретни ангажименти към младите семейства, към самотните майки.

Третата в листата на ДПС-Бургас Фатме Юнуз

В тази посока със сигурност трябва да се надгради и ние от ДПС ще работим за това. Така или иначе основната движеща сила на политиката в дългосрочна перспектива ще бъдат жените, тъй като тяхната борбеност и отдаденост към каузата са неща, които тепърва ще бъдат оценявани”, посочи Фатме Юнуз.

Депутатът от Движението за права и свободи Севим Али поздрави всички кандидати за съветници и сподели: „Подредихме силна листа от опитни хора и млади експерти. Надяваме се, че изборите ще бъдат ползотворни за нас и ще вкараме повече хора в Общинския съвет на Бургас”.

На предстоящите избори в края на месеца от партията в Бургас издигнаха и двама кандидати за кметове на населените места Драганово и Изворище. За село Драганово това е Исмет Режеб, а за Изворище – Емине Сербез.

Областният председател на партията и кандидат за кмет на община Руен Ахмед Мехмед заключи, че вярва в успеха на листата и е убеден, че в новия ОБС съвет на Бургас със сигурност ще има представители от ДПС-Бургас.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!