BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Черноморец би и Левски, и ЦСКА в столицата

Баскетболният „Черноморец“ победи и „Левски“, и ЦСКА в рамките на 24 часа в контролни срещи в София.

В понеделник бургазлии надделяха над „сините“ със 72:70 в столичната зала „Триадица“. Най-резултатен за победителите бе Травис Макконико с 20 точки, а Евгени Хаджирусев добави 16 точки.

Тази вечер баскетболните „акули“ „глътнаха“ и ЦСКА с 10 точки разлика – 75:65. Мачът е бил равностоен само в първите 10 минути, след това гостите са взели превес и са се откъснали напред с 42:26 на почивката, информира БТА.

В заключителните минути двубоят отново е бил равностоен, като играчите на „Черноморец“ са взели по-добри решения в последните секунди и са успели да спечелят.

Двата мача бяха генерална репетиция за момчетата на Васил Евтимов преди двубоите от евротурнирите през октомври. Черноморци ще играят с финландския „Катая Баскет“ и шведския „Борос Баскет“, като мачовете ще са само в Скандинавия. Ако се класират първи в групата, нашите баскетболисти продължават напред, като ще доведат следващите си съперници в Бургас.  

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!