BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ВУЗФ откри официално ранния си прием на студенти

Записването за летния семестър в бакалавърските и магистърските програми ще продължи до края на февруари

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – един от най-авторитетните бизнес университети в страната, сложи официален старт на ранния си прием на студенти, които искат да се запишат за обучение в бакалавърските и магистърските програми на университета за летния семестър на учебната 2021/2022 г.

За да отговори на големия брой запитвания на кандидати от цялата страна, приемът ще се осъществи само по документи. Те могат да се подават на място в университета или онлайн. При подаване на заявленията за кандидатстване, екипът на ВУЗФ ще се свърже индивидуално с всеки кандидат и ще подпомогне целия процес по консултацията и записването му.

Всеки, който иска да научи повече за специалностите, които предлага висшето училище, за обучението и преподавателите във ВУЗФ и за потенциалната си професионална реализация след завършването на университета, може да се включи във виртуалните отворени врати, които ВУЗФ организира на 26 и 27 януари от 15 ч. в платформата Google Meet. Всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри ще имат възможност да се срещнат със своите бъдещи преподаватели и да получат отговорите на всичко, което ги интересува за тяхното следване директно от първа ръка. Всеки, който желае да се включи в отворените врати, може да се запише за участие на е-mail: [email protected].

ВУЗФ е сред малкото университети в България, които предлагат всяка година обучение в нови и модерни дисциплини, съобразени с нуждите на бизнеса и пазара на труда. Във ВУЗФ студентите във всички специалности изучават лични финанси, финансови технологии и кръгова икономика, които са приоритетни направления за подготовка. В допълнение към това, през декември 2021 г. ВУЗФ подписа меморандум за сътрудничество за обучение във финтех направлението съвместно с Българската финтех асоциация.

През изминалата година две от счетоводните специалности на висшето училище – бакалавърската програма „Счетоводство, одит и финанси“ и магистърската специалност „Счетоводство, одит и корпоративен анализ“, получиха международна акредитация от ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants, Великобритания). Университетът за поредна година си заслужи и едно от челните места в Рейтинговата класация на висшите училище в България на МОН. Той е в топ 4 на най-добрите висши училища в направление „Икономика“ в България и отбелязва впечатляващите 95% по отношение на професионалната реализация на завършилите ВУЗФ студенти. Дипломантите на ВУЗФ са и сред най-добре платените специалисти в направление „Икономика“, със среден облагаем доход на завършилите от 2627 лв. през 2021 г.

През последните години университетът се доказа като една от най-активните и динамично развиващи се образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми. Основен приоритет на ВУЗФ е да предоставя на своите студенти богато учебно съдържание, използване на най-новите и съвременни технологии в учебния процес, преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешна професионална реализация на студентите.

Всеки кандидат-студент, който желае да получи допълнителна и пълна информация за предстоящото си следване може да се възползва от възможността за индивидуална консултация. Консултацията може да се проведе онлайн или на място във ВУЗФ в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: [email protected] или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Всички бакалавърски и магистърски програми на ВУЗФ може да разгледате на сайта vuzf.bg.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!