BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В четвъртък можете да гледате комедията “Сватба със закъснител” в Културен дом „НХК“

Този четвъртък, 27 януари от 19.00 часа в Културен дом НХК ще можете да гледате комедията „Сватба със закъснител“. Събитието ще се проведе в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки.

Може ли нещо да се обърка преди сватабата и дали ще има сватба или не. Това ще ви разкажат Филип Аврамов, Мая Бежанска и Тони Минасян. Режисьор на спектакъла е Николай Гундеров.

Повече информация можете да намерите на: 0899 833 217, 0889 199 878, а билети за постановката: на каса Часовника и в мрежата на Eventim.bg, Grabo.bg и Epaygo.bg.

„Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно – с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал авторът Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.

Поради наложените противоепидемични мерки ще бъдат допускани лица с документ за ваксинация, негативен антигенен или пср тест (направен не по-дълго от 48 часа преди провеждане на събитието) и документ за преболедуване (регистрирано) от не повече от 12 месеца.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!