BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Галя Желязкова: Младите хора имат своите приоритети, ще работя за тях

Галя Желязкова е сред учредителите на ГЕРБ през 2006 г., член на Националния изпълнителен съвет на Младежката структура (МГЕРБ). Два мандата е общински съветник, в последствие получава подкрепа от гражданите на Бургас и е избрана за народен представител в 44-тото Народно събрание.

Родената през 1988 г. бургазлийка защитаваше интересите на града и беше член на ключовата за парламента Комисия по труда, социалната и демографската политика, както и на постоянната комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата. Бакалавър по „Бизнес администрация” и магистър  по „Международен бизнес и мениджмънт“, винаги позитивна, усмихната и заобиколна от каузи за добри дела.

Като кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ в Област Бургас Галя Желязкова си е поставила амбициозната задача, ако получи подкрепа от гражданите, да работи за още по-добра образователна, здравна и социална инфраструктура. Привличането на инвестиции в малките населени места е основен акцент в нейната програма.

Опитът й през годините в различни неправителствени младежки обединения и каузи, както и голямата подкрепа от млади хора, й дават мотивация, да вярва в потенциала на новото поколение.

„Младите хора имат своите приоритети, аз ще работя за тях. Считам, че новото поколение има енергията да променя, създава и надгражда. Подкрепата на държавата е от изключително значение, знам, че можем заедно да развиваме страната ни”, споделя Галя Желязкова.

Младата дама обсъжда и намаляване на младежката престъпност чрез включването на деца и ученици в извънкласни дейности. Тя си поставя още цели като:

– Пълна промяна на модела на социално подпомагане, така че изпадналите в трудно положение да получават повече средства и сами да решават кои спешни нужди да покриват;

–  Развитие на държавната политика за младите хора;

– Подобряване живота на жителите от малките населени места в Област Бургас чрез засилена държавна подкрепа;

– Активни политики за достойни условия на труд и намаляване на безработицата сред населението на страната ни;

– Стимулиране, модернизиране и инвестиции в професионалното образование.

В поредицата от предизборни срещи петата в листата на ГЕРБ – Бургас прие като предизвикателство да защитава в бъдещия парламент още един приоритет, който е от основно значение за региона – осигуряване на равен шанс за подпомагане на деца и младежи за развитие на предприемачески умения.

Галя Желязкова споделя, че мотото „Обичам България” обединява и желае да работи за добрите каузи съвместно с гражданите.

The post Галя Желязкова: Младите хора имат своите приоритети, ще работя за тях appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!