BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Георги Манев представи своята амбициозна икономическа програма

Кандидатът за депутат е лидер на СЕК

Бургаският кандидат за депутат от ВМРО-СЕК Георги Манев представи своята икономическа платформа за развитие на страната в следващите години. Кандидатът за народен представител е за оптимално управление и осигуряване на една силна икономическа среда в България.

За Манев, който е лидер на партия Средна европейска класа /СЕК/ е важно да бъде реализиран пакет от мерки, чрез който да бъде генериран икономически ръст, съобщават от Uniconbg.com.

Създаването на средна класа в страната е приоритет, за който бургаският политик ще работи интензивно.

„Много важно е да се създадат и облекчения за бизнеса чрез законодателни мерки, които да доведат и повече инвеститори у нас, както и да стимулират като цяло икономическата среда”, обясни кандидатът за депутат.

Манев предлага държавата чрез Българската банка за развитие /ББР/ да даде по-големи възможности за получаване на евтин кредитен ресурс от страна на бизнеса.

Той представи и проектът за развитие на летищната зона в бургаското село Равнец. Идеята е там да се създаде карго летище, безмитна зона, индустриален и технологичен парк.

„Този проект би дал огромен тласък на местната икономика, ще даде стимул за разкриване на нови работни места, както и ще доведе до ръст на доходите”, казва още бургаският политик и бизнесмен.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!