BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гласуване в УМБАЛ Бургас

1. В аулата на УМБАЛ Бургас ще бъде разположена секцията, която е там винаги, на всички избори. В нея гласуват лежащо болните в отделенията, които не са КОВИД, както и дежурният медицински персонал. Входът е през терапевтичния корпус, първи етаж вдясно и можете да я посетите, когато желаете.

2.Втора подвижна секция ще обслужва болните в КОВИД-отделенията. Във всяко от отделенията е определено помещение за гласуване. След като гласуват болните в едно отделение, комисията се премества в следващо. Членовете й ще бъдат облечени в защитно облекло. Достъп на медиите е разрешен само до първия етаж в терапевтичния корпус – до асансьорите към КОВИД-отделенията и до входа на Инфекциозно отделение. Ако някой от Вас иска да влезе вътре в КОВИД отделение, трябва да се снабди и да се екипира с пълно защитно облекло.

Съставът на секционните комисии се определя от Районната избирателна комисия. Наш ангажимент е единствено да предоставим помещения и списък на пациентите и персонала, които са пожелали да гласуват. Моля за всички въпроси относно организацията на изборите, членовете на комисията, графика й за посещение в болницата, продължителността на изборния ден, снабдяването със защитни облекла на комисиите, да се обръщате към РИК.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!