BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Горя Центърът за психично здраве /ОБНОВЕНА/

Центърът  за психично здраве в Бургас гори, съобщиха от полицията. Сигналът е получен в 19, 07ч. На място са пристигнали три противопожарни автомобила и 11 огнеборци. Множество полицейски екипи помагат в извеждането на пациентите от сградата.

Огънят е от деветия етаж нагоре. Изведени са пациентите и дежурния персонал. Пожарът е изгасен за по-малко от час. В момента обстановката е спокойна.

Евакуирани са 34 болни, от които 5 обгазени.  Един пациент с шизофрения е най-сериозно пострадал. Той енастанен в болница с обгазяване. Установено е, че огъня възникнал от фотьойл и диван в коридора на 9 етаж. Няма други сериозно пострадали. Предстои извършването на оглед на местопроизшествието.

Пожар в Центъра за психично здраве

Огънят е бил само в коридора на лечебното заведение. Няма обгорени стаи. Тези, които са били обгазени няма да бъдат ползвани. Пазиентите, които са били в тях, ще бъдат настанени в други стаи.

Пожарът вече е изгасен

The post Горя Центърът за психично здраве /ОБНОВЕНА/ first appeared on Burgasnews.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!