BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Готови ли сте за голямото лятно изложение „Ауто и мебел експо 2021“

Изложението е подходящо за бизнес срещи, покупки на бързи и мощни коли, избор на практични и удобни мебели

Сезонът на туризма започва с голямото лятно изложение „За Туризма от А до Я” 2021 г., което традиционно събира десетки фирми от цялата страна по родното Черноморие. Събитието „Ауто и мебел експо 2021“ ще се проведе в дните 28, 29 и 30 май на Флора-Бургас, съобщиха за Грамофона нюз организаторите.

След кратка пауза те за пореден път ще предложат на бургазлии и гостите на града последни модели автомобили, луксозни мебели за дома и офиса, вкусни храни, вина, сувенири.

През годините интересът към мебелното и автомобилно изложения беляза рекордни успехи. Сред най-големите участници и този път са мебелните къщи „Фейдом” и „Бургас груп”, както и „София Франс Ауто”-Бургас ООД, „Тандер Корпорация ЕАД, Спекта Ауто Toyota Бургас, Vitosha Auto Ltd – Burgas.

В приятна морска обстановка участниците през месец май ще имат и възможност да покажат нови класни превозни средства. Изложението е подходящо за бизнес срещи, сключване на договори, покупки на бързи и мощни коли, избор на практични и удобни мебели.

Организаторите споделиха, че събитието е в подкрепа на всички онези, които са засегнати от трудната икономическа ситуация заради коронакризата, пред която е поставен не само бизнесът в региона, но и преките купувачи на коли и мебели.

Старт на изложението ще даде собственикът на фирмата-организатор „Нанивантрейдинг” ООД Стоян Георгиев. Негови дългогодишни партньори са Съюз на собствениците Слънчев бряг АД  с председател Пламен Копчев и Клуб на хотелиера Несебър – в лицето на Венелин Ташев.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!