BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дженифър Анистън празнува 52-ия си рожден ден на 11 февруари

Дженифър Анистън празнува 52-ия си рожден ден на 11 февруари. Но никога не бихте дали звезда на нейната възраст.

Всяка година Анистън става все по-хубава – отлична фигура, тонизирани бедра, винаги добре поддържани лице и коса. Преди година, например, преди рождения си ден тя позира за корицата на сп. Интервю в много пикантен образ и тази снимка предизвика истински раздвижване.

Този път, точно в навечерието на празника, Джен беше снимана на улицата от папараците. И това, между другото, е още по-ценно, защото никой няма да ретушира ​​снимките на репортери. Вярно е, че и тук не е необходим фотошоп: Анистън изглежда просто невероятно.

Светлосив блейзър с широк колан подчертаваше стройността на актрисата, а пола с висока цепка даде възможност да се възхищаваме на разкошните й крака.

Между другото, отчасти поради отличната физическа форма на Анистън, тя все още е призната за една от най-желаните жени в света . Това до голяма степен се дължи на основателя на Gloveworx и нейния личен треньор по бокс Lejon Azubuike.

Но не само фигурата на актрисата привлече вниманието на интернет потребителите. Анистън се похвали и с актуализиран нюанс на косата, който стана малко по-светъл, и луксозен тен.

На близката снимка това се виждаше ясно: дори с минимален грим, Джен е истинска красавица. Дори хейтърите не можеха да видят бръчки или други промени, свързани с възрастта.

Дженифър многократно е заявявала, че не се страхува от старостта, за разлика от много свои колеги. „Чувствам се невероятно“, каза тя веднъж в интервю за InStyle. – Толкова е странно, но май не разбирам, че съм на 50 с опашка. Това са само цифри в паспорта. “ И, гледайки актрисата, която сякаш свети отвътре, започваш да вярваш в нея.

Актриса на снимачната площадка на втория сезон на „Сутрешното шоу“

Една от причините да обичаме Сутрешното шоу, дебютът на Apple TV +, е невероятната работа на дизайнерите.

 Ако не сте гледали нито един епизод, тогава ще обясним накратко, че сюжетът е изграден около задкулисието в телевизията, а главните роли се изпълняват от Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун.

 За да избегнем подробностите, отбелязваме само, че всеки нов епизод се превръща в източник на вдъхновение по отношение на образите на героите. 

Със сигурност гледането на поредицата вдъхнови повече от една жена да си купят нов костюм или да посетят студио, за да постигнат същата идеална форма като журналиста Алекс Леви – героинята на Анистън.

Ден преди това актрисата бе забелязана в Лос Анджелис по време на снимките на втория сезон на шоуто. Засега може само да се гадае на какво ще бъде посветена новата поредица, но едно е ясно: ние, както и преди, ще черпим вдъхновение от работата на дизайнерите на костюми.

По време на снимките на една от сцените Анистън беше видяна в сив костюм с необичайна и много ефектна кройка. Удълженият блейзър беше допълнен от широк колан, подчертаващ талията, а скромната дължина на миди полата беше компенсирана от дълбока цепка. Визията беше завършена от чифт велурени обувки, в тон с костюма.

СНИМКА:  Legion Media

Източник: elle.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!