BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на БФС на конгреса през юни, твърди „24 часа“. До момента се знаеше, че той ще е в екипа на досегашния член на изпълкома Петър Величков. Двамата остават заедно, но този път един от най-добрите футболисти на България е решил да мине напред.

Очаква се Бербатов да получи подкрепата на други знакови футболисти, като бившия капитан на националния ни отбор Стилиян Петров.

На 13 май, когато се оттегли от националния отбор на България, Бербатов заяви: „Аз се оттеглям от националния отбор, не от България. Аз си оставам българин, и се надявам хората да уважат решението ми. Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата“.

Бербатов прекрати кариерата си на 19 септември 2019 г. След това завърши НСА, специалност „спортен мениджмънт“ и има треньорски лиценз „А“. В момента е помощник-треньор в „Етър“.

Източник : Днес.бг

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!