BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Д-р Виктор Серафимов: Гласувах за държава с правила

Кандидатът за депутат от „Републиканци за България” упражни правото си на вот в Математическата гимназия в Бургас

„Гласувах за държава с правила, за това младите хора да останат в България, в Бургас. Гласувах за това те да живеят в един хубав и нормален свят”. Това каза пред журналисти минути след като упражни правото си на глас д-р Виктор Серафимов. Той е кандидат за депутат от „Републиканци за България”. Серафимов не гласува на хартиена бюлетина, а машинно.

„Тогава, когато говорим, че наистина трябва да се въведе електронно управление, няма как да правим нещо различно. Трябва делата ни да следват думите. Доволен съм от факта, че гласувах машинно”, допълни д-р Серафимов.

Избрал е Природоматематическата гимназия, защото по думите му училището е уникално място, подготвило много успели бургазлии.

„Тук виждам, че има много хора, които гласуват. Това е изключително добре. Реално само корпоративният, купеният вот се бори с високата избирателна активност. Призовавам абсолютно всички, без значение кого ще изберат, но по-важното е да излязат да гласуват”, каза още кандидатът за народен представител.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!