BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Европейски грандове се събират на Детската купа на шампионите ЛУКОЙЛ в Пловдив

Детската купа на шампионите ЛУКОЙЛ отново е част от европейския календар на престижните международни турнири за млади футболисти. Целта на турнира, чийто официален партньор е компанията Лукойл, е да подари на децата от цяла Европа възможността да станат бъдещи световни футболни звезди..

Под девиза „Brings together“, в големия финален турнир, който ще се проведе от 4 до 8 септември в Пловдив, ще вземат участие детските отбори на италианския клуб „Интер“, белгийския „Андерлехт“, румънския „Стяуа“, сръбския „Цървена звезда“ и турския „Бешикташ“. Правото да представят Русия във финалите получиха футболистите на московския „Спартак“, които победиха в Общоруските квалификации, а честта на България ще защитават домакините от „Ботев“ – Пловдив.



Lukoil Cup 2019 е част от богатата празнична и културна програма на тазгодишната Европейска културна столица град Пловдив, на която могат да се насладят десетки хиляди туристи от цял свят. Церемонията по откриването ще се състои на 3 септември в Античния театър, включен в регистъра на ЮНЕСКО.

Подробна информация за турнира можете да намерите на официалния му сайт www.lukoilcup.com

Материалът Европейски грандове се събират на Детската купа на шампионите ЛУКОЙЛ в Пловдив е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!