BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мис България празнува пълнолетие с танц на конкурса Мис Созопол

Красивата носителка на титлата „Мис България“ е решила да отпразнува пълнолетие по най-нестандартния начин. За своята 18-а годишнина Теодора Мудева подготвя специален танц, който ще представи по време на конкурса „Мис Созопол“. Това ще се случи в понеделник в Равадиново, съобщиха организаторите. Красавицата, която бе избрана за „Кралица на Бургас 2018“ е шампион по спортни танци и на сцената ще излезе със своя партньор. Освен това Теодора ще е и част от журито на конкурса.

Специален гост на събитието и председател на журито ще бъде последната носителка на титлата „Мис Китай” Роузи Джу Син, която пристига заради събитието по покана на популярната телевизионна водеща и победителка във ВИП Брадър Миглена Ангелова.

Роузи ще дойде в страната ни заедно с Лили Джанг – стилист на конкурса „Мис Китай“, която е собственик и главен дизайнер на луксозна марка бельо, с която ще облече участничките в конкурса в единия от туровете. В журито ще влязат още „Мисис България“ Станислава Андреева, носителките на титлата „Мисис баба“ Дони Чачова и Стефи Стаменова, „Мисис Бургас 2016“ Мая Великова, тазгодишната „Кралица на Бургас“ Михаелла Едрева и други популярни лица от родното Черноморие.

В надпреварата за титлата на „Мис Созопол” (част от конкурса „Мис България“) ще се включат 10 момичета на възраст между 16 и 24 години. Те ще се представят в три тура – с тоалети, луксозни палта и официални дизайнерски рокли.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!