BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Изкушения и подаръци на Лилит за всички от 19.07.21 до 20 април 2022 г.

Какво е черната луна в астрологията

Черната луна или Лилит не е някаква истинска планета, а нейната противоположност – Бялата луна или Селена е същата измислица. Астролозите обаче използват тази концепция, за да се отнасят до точката на енергийния портал в хороскопа.

Черната луна представлява отрицателна енергия. Човечеството се влияе от Черната Луна на всеки девет години. През периода на своето надмощие планетата преминава през всички знаци на зодиака, цикълът продължава 3232 дни.

На 19 юли 2021 г. Черната Луна променя знака от Телец на Близнаци. Тя ще остане в новия знак до 20 април следващата година.

Черната луна Лилит – благословия или проклятие

Черната луна заплашва с изкушения и изкушения. Въпреки това, всяка зодия носи своите собствени нюанси на значение.

И така, Близнаците като знак на Въздуха насочват отрицателната енергия в сферите на контактите и информацията. Особено трябва да внимавате за проблемите в кръга на близката комуникация. Но астролозите предупреждават: параноята няма да помогне за защита срещу Лилит, а само ще влоши ситуацията, следователно трябва да бъдете спокойни и не по-малко да се пазите от необосновани заключения и подозрения.

Как да избегнете шокове и проблеми и да се предпазите от влиянието на Черната Луна

Астролозите съветват следното:

  • Внимавайте с езика си – проклятия, клюки и измами ще ви завлекат във фунията на Лилит.
  • Не губете време за празно бърборене – важно е да се съсредоточите върху важни неща.
  • Разхождайки се на чист въздух ще изчистите съзнанието си – вместо да се потапяте в конспиративни теории, по-добре е да размишлявате върху действията си и да решавате текущите проблеми.
  • Вниманието към детайлите ще помогне да се избегнат голям брой грешки – следете портфейла си, проверявайте документите преди подписване и други.

Подредете всички документи в ред, подредете всичко, което не е актуално и по принцип се грижи за документите, тъй като има голяма вероятност от загуба или повреда.
Внимавайте при избора и закупуването на превозно средство,
тъй като автомобилът може да предизвика допълнително разочарование. Точност и бдителност по време на шофиране и при пресичане на пътя

Овенът ще се изкуши да наруши правилата за движение през периода, когато Лилит преминава през знака на Близнака.
Можете да допуснете грешки при предаването на информация поради неразбиране, или може да ви бъде предложена умишлено невярна информация, за да ви подведе, проверявайте всички документи, всички споразумения, всякаква информация.
Може да бъдете провокирани да изяснявате връзките си с най-близката среда: съседите, братята, сестрите, можете да почнете няколко неща едновременно, например, да започнете да посещавате няколко курса за обучение едновременно и да не ги завършите.
Но в същото време това е домът на медиите, време за писане на произведения, за сърфиране в социалната мрежа. Можете да се справите добре, ако сами провеждате курсове за обучение, но ако сами посещавате такива, най-вероятно ще бъдете разочаровани.
През този период може да сте заобиколени от духовити хора, но ако използвате груби думи в речта си, това може да ви навреди. Може да срещнете неприятни отзиви и коментари на страниците си в социалните медии.
Най-добрите средства за отрицателното влияние на Лилит в този случай са да общуват с обкръжението си откровено честно, без украса, тогава няма да има причина за страх при общуването с такива хора. Вашите идеи и мисли могат да бъдат откраднати, тоест да плагиатстват, но можете и да се поддадете на изкушението на плагиатството сами.

За Телеца Лилит ще бъде във втория ви дом през този период – къщата на финансите и имуществото. Може да сте увлечени от стойността на материалните ресурси, може да сте обсебени от материалното, но в същото време Лилит е в състояние да носи подаръци под формата на по-висок доход, придобиването на собственост, зависи от това как стои Лилит във вашия натален хороскоп. 

Телци, има голяма вероятност да се поклоните на златния Телец, изоставяйки други също толкова важни неща в края на преминаването на Лилит през втория ви дом, тогава може да дойде като отрезвяващо разбирането, че парите или този или онзи имот са ви излезли твърде скъпи
И по принцип е препоръчително внимателно да изберете в какво ще инвестирате по-конкретно ако преговаряте с работодателя за по-добро заплащане на вашата работа е възможно разочарование.
Черната луна е в състояние да ви направи победител във финансовата сфера или жертва в зависимост от нивото на съзнанието ви. Ако поемете отговорност за финансовото си състояние, тогава Черната луна, преминаваща през знака на Близнаци през този период, може значително да подобри финансовото ви състояние, може би ще започнете да работите за себе си, може би творчеството ви ще започне да ви носи допълнителни доходи и ще го направите основен доход, тоест вашите таланти ще започнат да се монетизират за вас скъпи Телци. Сега е много полезно да се занимавате с медитация и практики, за да увеличите финансовите си възможности

За Близнаците Лилит преминава във вашия собствен знак. Така, че това е първи дом за вас, това е къщата на вашите житейски цели, идеята за себе си като човек, къщата е отговорна за нашето физическо състояние за вашия образ, и можем да предположим, че ще бъдете изкушени и ще преразгледате отношението си към себе си и тук са възможни два сценария, или подценявате себе си, силните си страни или надценявате, като вдигате твърде високо летвата. Ще бъде много изкушаващо да експериментирате с външния си вид, да боядисате косата си в необичаен цвят, да промените стила на облеклото, който може да не отговаря на вашето вътрешно състояние. Под въздействието на черната луна можете или да привлечете хората към себе си по специален начин, да ги очаровате или, напротив, да ги отблъснете, причинявайки отхвърляне на отхвърлянето
Как точно ще въздейства влиянието на Лилит за вас в този случай зависи от вашето вътрешно състояние, а също и от Лилит, която е във вашия натален хороскоп. Ако се приемете такъв, какъвто сте, ако подредите адекватни лични граници. Ако заявите на света и вашите партньори, че си такъв, какъвто искате, без да се опитвате да угаждате на други хора, без да се опитвате да се приспособите към тях, тогава имате по-голям шанс да бъдете признати от тях.

За представителите на Рака, Лилит ще премине във вашия дванадесети дом, тайните на психологията на подсъзнанието на скритото, може би изкушението на Лилит ще ви отведе до връщане към стари навици, стари връзки, може да предизвика във вас страхове от определена тайна, която пазите дълго време.
Ако се занимавате с професионална психологическа дейност или сте хипнолог, Черната луна може да увеличи потока на вашите клиенти, ще бъдете магнит за тях, ще бъдете източник на положителна енергия, ще бъдете особено търсени.
Или можете да започнете да изучавате магия или психология. Или вие сами ще бъдете клиенти на психотерапевта.
Но този период няма да е най-добрият, най-вероятно ще бъдете разочаровани в сеансите по психотерапия.
Може би нещо тайно за вашите предци ще стане известно.
Преминаването на Лилит под знака на Близнаци ще ви повлияе положително или отрицателно, в зависимост от това, доколко приемате тази отрицателна информация, която знаете за себе си, не се страхувайте от нейната публичност, защото вашата Лилит стои добре във вашия натален хороскоп.
Черната луна ще допринесе за всеки ваш бизнес, например, следвате някого, отваряте детективска агенция или ще напишете книга или друго произведение мълчаливо в усамотение или ще се подготвите за някакво важно събитие.

За Лъвът Черната луна може да внесе нова информация в идеята за собственото им бъдеще, тъй като ще премине през 11-ти дом, можете да изключите предварително планирания път. И след като Лилит премине, сякаш ще се събудите да разберете, че сте били номинирани по грешен начин повече от обичайното, или ще бъдете търсени от съмишленици, или обратно, можете да бъдете отхвърлени. Можете или да се поддадете на чуждо мнение, или, напротив, да изглеждате като черна овца. Ако се запознавате чрез интернет, бъдете изключително внимателни, тъй като черната луна може да привлече към вас хора, които искат да използват вашите ресурси, можете да получите невярна информация от тези хора
Може би ще е важно за вас да участвате в екип, може би ще се присъедините към социално движение или творчески екип. Но трябва да внимавате, защото черната луна може да провокира предателство от страна на приятели, но това ще ви научи за да разбирате по-добре хората в бъдеще.
Може би латентно несъзнателно подозирате, че във вашата среда е възможно предателство и тук е добре да преодолеете този страх и да използвате енергията на черната луна за ваше добро, ако искате създайте своята социална мрежа, за да станете фокус на внимание и да станете център на атракция за съмишленици, фенове. Тогава черната луна ще привлече всичко по най-добрия възможен начин, можете бързо да станете звезда на сцената, социалната мрежа или общността.
Но в същото време вие ​​сами можете да бъдете изкушени и привлечени в определена общност, но ако това е възможно, ще бъдете разочаровани, че сте в тази общност, всичко зависи от това колко много искате да бъдете в центъра на вниманието и колко отговорност ще поемете за живота си и за бъдеще. Ако обаче, несъзнателно се придържате към идеята, че някой, някога, някой ден ще ви помогне да напреднете, тогава черната луна едва ли ще ви донесе добро. Но ако стигнете до идеята или имате идея, че бъдещето ви зависи от вас, тогава в в този случай черната луна е в състояние да ви даде своите благословии

За Девите преминаването на Лилит ще бъде през десетата им символичен дом и тук може да се сблъскате с усещането, че сте подценени, заслугите ви не са признати, че шефовете оказват натиск върху вас. Може да се изкушите и да ревнувате от по-успешни колеги, може да почувствате, че шефът не заема това място според заслугите си. Подобно отношение може, ъ-ъ, да предизвика негативно отношение към вас от колегите, периодът на черната луна ще премине и разбирането ви за ситуацията ще отмине, но негативното отношение към вас от шефове и колеги ще остане, следователно, следете за вашите мисли, медитирайте, почнете психологически практики.
Но ако умишлено искате да направите кариера, за да постигнете призвание, дори и на много висока цена, можете да го получите, тогава може да бъдете изкушени от шефа си, като ви убеди с много изкушаващи оферти за работа, които по-късно ако приемете, ще бъдете разочаровани. Но разочарование може да възникне само ако не сте планирали да се изкачите по кариерната си стълба и сте приели това предложение срещу собствените си желания, в този случай, може да се сблъскате с неприятно разочарование
Онези Деви, които отдавна искат да започнат собствен бизнес, за да получат социална реализация, действате, точно сега черната луна ще допринесе за вашия напредък
Обобщавайки, мога да кажа, че ако се страхувате от началниците, най-вероятно този период ще бъде неблагоприятен за вас. Ако преодолеете страховете, подозрителността, безпокойството си и осъзнато направите крачка към кариера, слава, публично признание, тогава Луната ще ви помогне в това …
Много Деви ще се оженят по сметка.

Черната луна може да съблазни представителите на знака Везни с изучаването на религия, история на философията, може да има някакво отклонение от реалността и привързаност към религиозната общност и тук трябва да внимавате с лъжеучители, лъжепророци, фалшиви гурута.
Но в същото време, ако вие самите сте духовен наставник, тогава вие сами можете да станете вдъхновител на своите последователи.
Черната Луна може да активира сферата на взаимоотношенията с чужденци, може би ще имате чужденци за ухажори, но бъдете внимателни, може да бъдете съблазнени. Ако планирате да разширите кръгозора си, запознаване с културата на чужди страни, изучаването на чужди езици, енергията на черната луна ще ви помогне в това, основното е, да сте уверени в себе си, да знаете какво искате и че всичко това се случва по ваше желание.
По време на чуждестранни пътувания, везните трябва да бъдат много и внимателни с документите, тъй като вероятността да загубите документите е голяма и по принцип трябва да внимавате с документите, които подписвате

За Скорпионите преминаването на Лилит през осмия им дом може да донесе страст, сексуални приключения, но в същото време подозрителност, ревност, желание за манипулация, потискане на партньора, недоверие към тези, с които имат съвместен бизнес; по-добре незабавно да се споразумеете за следващите 9 месеца, в противен случай контролирайте съвместния си бюджет и печалбите си, много скорпиони ще бъдат обобщени по заеми, можете да теглите заем, но има риск да надцените възможностите си и да бъде трудно да изплатите заема Но в същото време черната луна може да привлече финансови ползи в живота ви през следващите 9 месеца. Ако ще разчитате на себе си и в по-голяма степен да печелите средства за препитание и да не разчитате на другите в този случай, енергията на Лилит ще ви донесе добра печалба, черната луна ще ви донесе добро или отрицателно зависи от това в какво емоционален настроение ще бъдете през следващите 9 месеца Ако сте обхванати от страх, недоверие към ревност, гняв, негодувание е малко вероятно небето да ви помогне да подобрите финансовото си състояние.

За Стрелеца транзитът на черната луна пада върху седмия сектор на хороскопа, който е отговорен за личните и бизнес партньорства и взаимоотношенията с клиентите. Тук може да има изкривявания, например недоверие, подозрение, може да получите отрицателна информация за партньора си, може би ще бъдете изкушени от мисълта за странична любовна връзка. В този случай, бъдете внимателни, периода на преминаване на черната луна през вашия седми дом не е най-доброто време за влизане в брачни съюзи, бизнес партньорства, тъй като може да не вземете предвид много важни нюанси, за които по-късно може да съжалявате, за да няма неприятни изненади проучете внимателно темата, в която партньорите се опитват да ви включат
Но ако сте уверени в себе си Ако знаете със сигурност предмета на разговора или предмета на споразуменията, цялата сила е във вашите ръце, черната луна в този случай ще ви надари с особен магнетизъм и сила и вие ще имате доминираща позиция в преговорите и споразуменията, ако работите с клиенти и познавате добре бизнеса си, можете лесно да убедите клиентите си.

За Козирозите Лилит ще премине през шестият им дом, отговарящ за здравето и ежедневните задължения.
Може да се изкушите и да пожелаете да се самолекувате, не го правете, можете да усложните нещата!
Доверете се само на доверени специалисти.
Черната луна може да ви изпълни с мисли, че хората около вас, колегите ви завиждат, но или не са мили с вас, или да чакате неприятни новини или да очаквате нож в гърба в продължение на девет месеца, докато Лилит минава през шестия ви дом.
Ако не се справите с този страх и очаквате нещо лошо, можете да се отървете от страха, като се борите с него по всякакви познати на себе си средства, било то магически или психологически. Енергията на Лилит ще ви извади от ежедневния работен график, изкушавайки ви да поспите малко повече, да не подреждате документите си, да не почиствате, което само ще влоши ситуацията ви, някои Козирози може да имат служебен роман с колега, но най-вероятно това няма да донесе радост и удовлетворение
Може би ще ви бъде предложена нова работа или нови отговорности, внимателно проверете всичко, за да не бъдете в неравностойно положение и ако сте съгласни, прочетете какво е посочено в договора. Енергията на
Лилит за девет месеца ще привлече вниманието ви към малките ежедневни задължения, които ще възникват отново и отново като от рог на изобилието и сега не е нужно да се паникьосвате, не е нужно да се изнервяте, трябва да изготвите план за работа и системно да решавате тези проблеми, тогава ще станете по-силни от вибрацията на черната луна и ще поддържате нервите си в ред.
Ако имате служители на ваше подчинение, няма да е излишно да инсталирате камери за наблюдение или да направите финансовите си отчети по-строги, за да избегнете кражби и фалшификации на работното си място

Водолеи Лилит ще премине през петия ви дом – къщата, празниците, общуването с децата, творчеството, доброто настроение и тук е вероятно Лилит да ви изкуши да се заемете с творчество, забавление, безделие. И ако планирате да посветите следващите девет месеца на почивка, релаксация, общуване с деца, творчество, тогава Лилит ще ви помогне да постигнете големи висоти, да се подготвите за изложби, може би ще напишете редица творби, ще бъдете издадени, може би ще се занимавате с бизнес, който по някакъв начин ще бъде свързан с творчество или с деца, може би ще се занимавате с организиране на чествания на банкети и празници,, в този случай Лилит ще ви позлати, но ако не сте планирали подобно нещо, тогава най-вероятно Лилит от време на време ще ви провокира, така че да се забавлявате, да участвате в някаква лотария, да харчите пари, да заобичате романтиката забавлявайте се, без да изпитвате чувство на угризение, след това си дайте възможност да си починете, ако смятате, че не можете да отделите толкова много време за забавление, първо свършете основната работа и след това дайте воля за празника на душата и по този начин законът ще бъде спазен и овцете ще са цели, и вълците сити.
Също така, през следващите девет месеца може да има недоразумения с децата, може би ще останете недоволни от тяхното поведение или мироглед. За да сведете до минимум тези разногласия, опитайте се да се ангажирате с децата в обща работа, творчество или бизнес. Всички Водолеи, които са мечтали да се занимават с творчество, време е да действате, че черната луна може да помогне да блеснете на сцената, можете да получите бурни овации. Ще бъдете много съблазнителни и магнетични

За знака на Риби, Лилит ще премине през четвъртият ви дом, дома на нашите родители, където ще се чувстваме защитени през следващите девет месеца, не е желателно да каните в дома си хора, които ви завиждат, които са злобни, такива хора могат да посеят раздор във вашето семейство. Сега е периодът, в който може да ви бъдат предложени сделки с недвижими имоти, покупка и продажба, може да бъдете изкушени от опция, която по-късно ще ви разочарова
В къщата където живеете със семейството си, от време на време може да се чувствате неудобно и и Лилит може да ви провокира с конфликти, за да напуснете дома си. Но това разбира се ще бъде необмислено, ако това се случи, и вие ще съжалявате
В същото време някой от членовете на вашето семейство наистина може да се опита да ви манипулира, вие ще го почувствате и ще разберете, че най-добрата противоотрова е разговор и обсъждане на всякакви неотложни теми.
Онези Риби, които отдавна искат да започнат онлайн бизнес, докато са вкъщи Сега е времето, когато черната луна може да ви помогне да намерите клиенти, да оказвате влияние върху тях и да привличате доходи, можете безопасно да оцелеете в периода на преминаване на черната луна през четвъртия ви дом, особено ако поемате отговорност за всичко

© Авторско право: Shahsu Elena, 2021 г.

/proza.rusib.fm/

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!