BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

И днес ще бъде облачно и дъждовно

И днес максималните температури ще останат по-ниски от обичайните за началото на месец юни – в по-голямата част от страната в интервала от 19° до 24°, в Североизточна България и по Черноморието, където ще духа до умерен североизточен вятър – от 17 до 19°.

Ще бъде по-често облачно, а в следобедните часове отново ще има райони с валежи, на места интензивни и придружени от гръмотевици.

И в планините ще има райони със следобедни валежи. Ще бъде ветровито с умерен, временно силен северозападен вятър. Максималните температури в курортите – около 8° на Алеко и 10° – 11° в Пампорово и Боровец.

По Черноморието облачността ще е значителна, купеста и купесто дъждовна. Ще има превалявания от дъжд, временно интензивни в следобедните часове. В отделни райони и ще прегърми. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 15 и 19 градуса. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е 17 – 18 градуса.

И в сряда ще остане все още по-хладно от типичнотоо за началото на юни, но вече с по-малко валежи, главно в планинските райони.

В четвъртък ще започне затопляне, по-съществено в петък и събота.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!