BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво да облечем в годината на бика, за да привлечем късмет, любов и пари? (Галерия)

Предстоящата 2021 г. ще бъде специална. Ето защо трябва да се подготвите за празника правилно. И един от най-важните въпроси е как да празнуваме Нова година.

Астролозите съветват да празнуваме Новата 2021 година, чийто покровител според източния календар ще бъде Белият метален Бик, у дома, но без голям мащаб. Устройте истински празник, пригответе много различни лакомства и организирайте забавно парти с най-близките си! Символът на годината Бикът определено ще оцени този подход и ще даде на собствениците на гостоприемния дом успех във всичко.

Какво ще облечем в основната нощ на годината също е важно. Основният принцип е по-малко крещящи излишъци, киселинни цветове и претенциозност, елегантната сдържаност и свободата на движение са приоритет в празничната нощ на 2021 г.

Ето няколко съвета как да изберете тоалет, който да угоди на Белия бик.

В какви цветове да посрещнем Новата 2021 година?

Както вече споменахме, собственикът на 2021 е White Metal Bull, така че ние избираме подходящите цветове. Всички нюанси на сивото, синьото, бежовото, както и сребърните, белите и пастелните цветове – всички те са спокойни и леки и лесно се комбинират помежду си.

Между другото, астролозите съветват да носите дрехи с определени нюанси в зависимост от това, за което мечтаете през следващата година. Но дори и тук трябва да запомните за предпочитанията на животинския символ. Така че, ако очаквате ръст на доходите, изберете бяло облекло. Любовта по-важна ли е? – заложете на светлосива рокля. И най-важното, без „хищнически“ щампи, Бикът определено няма да го хареса. Какво да се прави? Трябва да запазите леопардовите щампи за друг път. И също така, не използвайте червено във вашето облекло, както знаете, това също не е по вкуса на символа на новата година.

Дължината на роклята също има значение. За тези, които са уморени от обратите на годината на плъха, е по-добре да изберете дълга рокля. От древни времена се смята, че енергията на жената се увеличава значително, когато тя носи дълга пола или рокля. Ако смятате, че с енергията сте добре, тогава можете да изберете всякаква дължина.

Една от тенденциите за среща на годината на бика е тоалет в стила на народна носия. Това не означава, че трябва да се обличате в сукман и филцови ботуши. Можете просто да добавите някои елементи.

Например шал или голяма лента за глава, която смътно наподобява диадема, можете да потърсите такова нещо в сватбените магазини. Особено екстравагантни дами могат да си направят истинска императорска корона.

Разбира се, такива бижута трябва да са в хармония с роклята, докато роклята не е задължително да е до пода, можете да използвате и мини.

Изборът на цвят за тоалета се отнася не само за жените, но и за силната половина. Мъжете също трябва да избягват да носят червени костюми. Тъй като бикът уважава силните семейни връзки, по-добре е да празнувате Нова година в тесен кръг от най-близките и скъпи хора.

пожелава на всички страхотна Нова година. Нека празничният бик ви донесе късмет и просперитет. Като подарък приемете тази сладка снимка със статуетка на бик, която случайно намерих в интернет, и я споделете с приятелите си.

Източник: МОДНАЯ ШПИЛЬКА📌

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!