BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво обеща кандидатът за кмет Емил Пейчев на хората от Бродилово

Кандидатът за кмет на община Царево, издигнат от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Емил Пейчев посети по-рано днес пенсионерския клуб в село Бродилово. Заедно с него бяха и част от кандидатите за общинските съветници.

„В тази среща с хората от Бродилово никой не поиска нищо лично за себе си. Местните обаче поискаха да бъде ремонтиран пътят до тяхното село, за да пътуват всички удобно и лесно. Поискаха и поне веднъж в седмицата някой да им провежда медицински прегледи в населеното място“, разказа кандидатът за кмет Емил Пейчев.

Той допълни, че хората са пожелали още бъдещият градоначалник на Царево да отива при тях, за да ги види и чуе на място, а не те да чакат пред вратата на кабинета му в Общината.

Бродиловци са настояли за редовен транспорт до китното им село Бродилово. „Ако получа доверието Ви и ми възложите отговорността да ръководя община Царево, така ще бъде! Пътят до Бродилово най-после ще бъде ремонтиран. Хората в селото ще получават здравни грижи.

И знаете ли защо ще се случи това? Защото няма да струва много. Защото бюджетът на Общината може да покрие този разход. И защото е в полза на всички хората, а не на един“, категорично заяви кандидатът за кмет на община Царево Емил Пейчев.

Гласувайте за него с номер 66 за кмет на община Царево!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!