BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Несебър бе отличен в категория „Кмет на гражданите“ за мандат 2019-2023  в Националния конкурс „Кмет на годината“

Кметът на община Несебър Николай Димитров  е победителят  в категория  „Кмет на гражданите – средна община“  за мандат 2019-2023  в Националния конкурс  „Кмет на годината“.

Това  отличие  е  признание за индивидуалния подход на кмета Димитров към всеки гражданин,  за политиката на отчетност  през социалните мрежи, за прозрачността в управлението на общината, за бърза реакция на поставените от обществото задачи и  за високото ниво на комуникация между институцията, която ръководи,  и  гражданите на община Несебър .

„Благодаря на всички, които гласуваха за мен! Този приз   е награда за дългогодишния труд, който полагаме, за да  обединим жителите на община Несебър в едно голямо семейство. Ние сме  сплотена  и единна общност от хора, които си помагат и се  подкрепят в трудни моменти. Заедно пишем историята, като  набелязваме  важните  за развитието на общината ни цели и знаем, че това е верният път към успеха.“ – каза кметът Димитров при връчването на наградата.

Номинациите  за кмет на годината са в седем категории, а отличилите се се определят  според броя получени гласове в отворено онлайн анонимно гласуване. В тазгодишното допитване  се включиха около 140 000 български граждани. Категорията „Кмет на гражданите“ за мандат 2019-2023 бе най-оспорвана, а победителите спечелиха приза в конкуренция с голям брой номинирани.

The post Кметът на Несебър бе отличен в категория „Кмет на гражданите“ за мандат 2019-2023  в Националния конкурс „Кмет на годината“ appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!