BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Крафт бирата кара потребителите да се чувстват специални, категорични са от бранша

Крафт бирата кара потребителите да се чувстват специални. Това каза пред Gramofona.com Христо Красимиров, който от години се занимава с предлагане на придобиващите все по-голяма популярност в страната крафт бири. „Хората искат да опитат нови вкусове, да избягат от класическите лагери и светли ейлове, които странно защо са единствени стилове, асоциирани с бира от по-старите поколения у нас“, коментира той. „Самата идея за експеримент като че ли възпламенява младия потребител. Аромати и вкусове на цитруси или тропически плодве, при това без да са добавяни, а само от качествата на хмела, се струва доста привлекателна на хората“, посочи Красимиров.

По неговите думи, крафт бирите не могат да бъдат намерени в големите хипер маркети. „Това кара потребителите да се чувстват специални, че са подкрепили един малък и отгледан с любов бизнес“, категоричен бе той. 

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!