BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Локум Фест започва с тежки бургаски вечери

Седмото поред издание на „Локум Фест“ започва днес. В рамките на два дни – 20 и 21 август, фестивалът ще представи „Тежки Бургаски вечери“. Те ще се проведат в Bar Alive с участието на някои от най-горещите банди на родната ъндърграунд сцена с акцент метъл музиката.

Тази вечер ще се изявят групите Attaxic, ПСМК, Deception, Тоталштета. В събота вечер на сцената ще излязат This Burning Day, From the Ashes, Engineer of Death, BORNA и Imbecile.

Цена на билета за една вечер е 10 лева. Те ще могат да се закупят на място. Деца под 12-годишна възраст могат да присъстват на събитието без билет, а всички под 14-годишна възраст трябва задължително да са с придружител.

Тазгодишната благотворителна кауза на „Локум Фест Бургас“ се нарича „Готови за успех“ и е насочена към образованието на деца и млади хора без родители. Даренията ще бъдат отпускани под формата на стипендии, които се дават за изключителни постижения и отличен успех.

Локума продължава на 27 и 28 август, като вечерите ще бъдат проведени във вътрешния двор на обновения Културен дом на нефтохимика.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!