BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млади таланти от бургаската танцова к-pop група печелят фенове в цял свят

  Те са млади, талантливи и са от Бургас. Те са танцов отбор Countdown. Събира ги общата им любов към к-pop културата. И резултатът е няколко много успешни клипчета в Youtube, участие в престижни танцови форуми и много последователи и фенове от различна националност във всички социални мрежи.

Впечатляващите им видеа са снимани на красиви места в града- Морска гара, Конгресния център, площад „Тройката“ и др. Така, освен таланта си, момичетата популяризират и родния Бургас.

Countdown се състои от 26 амбициозни танцови артисти – ученици и студенти. Те тренират заедно от 2017 година.

         До момента са спечелили две 1-ви места на Международно Онлайн състезание за k-pop групи и 1-во място на Elite Dance Championship в България. Заради епидемичната обстановка, танцовата формация няма възможност да вземе участие в състезания тази година, затова фокусът им в момента е създаването на танцови видеоклипове. Това включва всичко – продуциране, заснемане, обработка и популяризиране.

          „Подготвяме разнообразни хореографии с различни тематики. Главната ни цел е да популяризираме k-pop жанра в България и да насърчаваме все повече артисти. Вярваме, че в България има много талантливи хора и бихме желали да популяризираме техните умения.“, коментираха чаровните момичета от Countdown.

Те са единодушни, че желаят да се усъвършенстват все повече в танцовата сфера и никога да не спират да правят това, което обичат.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DLI8b5BrAB4?feature=oembed&w=696&h=392]

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!