BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мощни молитви за защита и помощ в живота

Всеки от нас има врагове или поне недоброжелатели и всеки от нас се е сблъсквал със ситуация, когато хората около нас са били агресивни. Кавгите, конфликтите са част от живота ни. Бог ни изпраща трудни ситуации за духовното ни израстване.

Силните молитви са дадени, за да ни помогнат: когато ги четем, призоваваме за помощ от висшите сили, които могат да подобрят и облекчат ситуацията, да намалят човешкия гняв.

Молитви от врагове видими и невидими

Има ли твърде много тъмни, трудни събития в живота ви? Може би това е основата за обръщане към Бог с молитва за защита . Какви са признаците на влиянието на тъмните сили?

Например не можете да се измъкнете от поредица от неприятности и чувствате, че някои неприятности непрекъснато се повтарят във вашия живот, попадате на агресивни хора, заобиколени сте от клюки и лоши разговори, сънувате кошмари.

В този случай се молете на Исус Христос, помолете го за защита и благословия, ареста на всяко зло.

Ето текста на много силна защитна молитва, която се чете както при излагане на невидими сили, така и при силна агресия от съвсем реални хора :

Пази ни от всякакви магьосничества, магии, магьосничество и от хитри хора, да не успеят да ми причинят някаква вреда. Господи, спаси ме със светлината на твоето сияние за сутринта, за деня, за вечерта, за настъпващия сън и със силата на Твоята Милост се отвърни и премахни всякакви зли злини, действайки по подстрекание на дявола. Който е мислил и е направил – върнете злото си в подземния свят, тъй като Твоето е Царството и Силата, и Славата на Отца, и Сина, и Светия Дух.

 Амин.

Архангел Михаил, ръководителят на светлите сили, който защитава хората от всякакви демонични влияния, винаги оказва голяма помощ .

„Господи, Велики Боже, Цар без начало, изпрати своя Архангел Михаил да помогне на твоите слуги (посочи имена). Защити, Архангеле, нас от всички врагове, видими и невидими. Господи Велики Архангеле! Демони на разрушителя, забранете на всички врагове, които се бият с мен, и ги създайте като овце, и смирете злите им сърца и ги смачкайте, като прах пред вятъра.

Господи Велики Архангел Михаил! Шестокрил първи принц и командир на Небесните сили – Херувими и Серафими, събуди ни помощник във всички беди, в скръбта, в скръбта, в пустинята и в моретата тихо пристанище!

Господи Велики Архангел Михаил! Избави ни от всички прелести на дявола, всеки път, когато чуеш нашите грешници да ти се молим и да призоваваме твоето свято име. Побързайте да ни помогнете и победете всички, които ни се противопоставят, със силата на Честния и Животворящ Кръст Господен, с молитвите на Пресвета Богородица, с молитвите на светите апостоли, Св. , и всички наши почтени отци, от незапомнени времена, които са угаждали на Бог и на всички свети Небесни сили.

Господи Велики Архангел Михаил! Помогнете ни, грешниците (името на реките), избавете ни от страхливостта, наводнението, огъня, меча и суетната смърт и от всяко зло, от ласкателния враг, от нанесената буря, от злия винаги ни избавяйте, сега и завинаги, и завинаги и завинаги …

 Амин

Свети Архангел Божи Михаил, с Твоя светкавичен меч прогони от мен нечестивия дух, който ме изкушава и измъчва. Амин.

Има едно желание – да се отървете от блясъка възможно най-скоро. Тъй като няма да отидете на лекар с увреждане (той пак няма да помогне), има само един изход: отидете в храма, кажете на свещеника за проблема си и следвайте всички негови инструкции.

В домашната молитва трябва да се обърнете за помощ към свети Киприан – той има власт над злите духове и никога не оставя никого, който е в беда, да го помоли за ходатайство.

Пази ме, Господи, със силата на Честния и Животворящ Твоя Кръст и ме спаси от всяко зло.

Можете също така да се обърнете към вашия Ангел Пазител с молба да ви предпази от зли хора. И защитната молитва определено ще ви помогне. Ако молбата е била искрена, висшите сили няма да ви напуснат, да изпратят помощ или да смекчат ситуацията.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rEQ2kmv99-8?feature=oembed&w=696&h=522]

Господ и покровители ще чуят искрено прочетена молитва от злото, враговете и покварата. Силите на доброто със сигурност ще отговорят на призива на праведните, спасявайки от врагове, нечисти и проклени. Научете чудотворните свети текстове за защита.

Молитви към Богородица да ни предпази от враговете

Молитвите, отправени към Божията майка, са много мощни. Дори ако човек не винаги спазва християнските заповеди, понякога изневерява, Светителят ще предпази от врагове.

За да смекчи нечестивите сърца

Когато човек почувства, че завистта е донесла щети и омразата се разкъсва на парчета, жертвата става агресивна и се моли за омекотяване на злите сърца:

„Пресвета Богородица! Обръщам се към Теб за помощ. Омекотете сърцата на хората, изпълнени със злоба. Не позволявай, майко, да се загубим от гнева си. Прости ни греховете и самоволята си. Ние измиваме Твоите рани със сълзите си и молим за прошка за греховете на нашите предци. Амин „

Друг текст:

Омекотете сърцата на злите човешки същества, Божията Майка, и потушете нещастията на онези, които ни мразят, и премахнете всяка мъка в душите ни. Ние се молим за Твоя свят образ, Докоснати сме от Твоите страдания и милост към нас и целуваме Твоите рани, но сме ужасени от нашите стрели, които Те измъчват. Не ни позволявай, Майко на Милостивата, да загинем от жестокостта на нашите и нашите близки. Дайте омекотяване на злите сърца. Амин.

Текстът се произнася срещу иконата в продължение на 9 дни, три пъти на ден. След изтичане на срока те забелязват, че негативното въздействие е отминало и в отношенията с хората цари хармония.

Превод и редакция: burgascity.com

Източник: madcar.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!