BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Най-горещото модно събитие Summer Fashion Weekend се довери на бургаския топкоафьор Димитър Мавродиев

Бургаският топкоафьор Димитър Мавродиев от SENSE Beauty Salon е сред стилистите, на които се довериха организаторите на първия Summer Fashion Weekend у нас. Форматът е дело на организаторите на Sofia Fashion Week – българската модна телевизия Code Fashion TV, съвместно с Dinevi Resort.

В продължение на три бляскави дни край морето в Свети Влас ще дефилират зашеметяващи модели с най-новите колекции облекла и аксесоари на редица престижни родни и световни брандове. Дневните шармантни ревюта ще преливат в изискани афтърпартита, на които ще се леят шампанско и актуални музикални изпълнения. 

Спектакъл от подобна величина предполага широка професионална организация. Сред лицата, избрани да се погрижат за перфектната визия на моделите, които ще дефилират по морската котешка пътечка, е Димитър Мавродиев.

Стилистът на SENSE Beauty Salon, Гранд Хотел и СПА Приморец отдавна е спечелил сърцата на бургазлии и гостите на града с висок професионализъм и винаги перфектни резултати. Визиите, които той създава, грижата за косата, отношението към дамите и господата, избрали да му се доверят са винаги съвършени.

Комбинацията от дългогодишен опит, комбиниран със стремеж към непрестанно надграждане на знанията в синхрон със световните модни тенденции и работа с лидера в света на красивата коса Balmain превръщат Димитър Мавродиев в предпочитан стилист не само за лични поводи и перфектна всекидневна визия, но и за редица престижни модни събития.

 Summer Fashion Weekend е поредната бляскава сцена, на която той ще разгърне своите възможности, за да превърне заедно с организаторите и своите колеги събитието в истински луксозен и неповторим празник на красотата, който дълго ще се помни.

Очаквайте актуални снимки след Summer Fashion Weekend.

Междувременно, своя час за лично преобразяване с Димитър Мавродиев от SENSE Beauty Salon може да запазите на тел. +359 56 840 500 | spa@hotelprimoretz.bg

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!