BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Потвърдено: Ще има второ издание на SPICE Music Festival

След успеха на SPICE Music Festival организаторите и Община Бургас са категорични – второ издание на фестивала ще има. Това съобщиха от фирмата организатор.

„Все още не можем да обявим точните дати и изпълнителите, но еуфорията на феновете ни задължава да започнем подготовката за следващото издание на фестивала!“ – казаха от там.

Още от днес, 14 август, само 4 дни след края на първия SPICE Music Festival, в продажба се пускат ограничено количество промоционални билети за фестивала през 2020 г. Билетите са 1000 на брой и могат да бъдат закупени от EpayGo и Eventim на цена от 66 лв.

След като датите и изпълнителите вече са окончателно ясни, всеки от закупилите промоционални билети ще има възможност в рамките на 10 дни да върне билета си, ако прецени, че няма да може да присъства.

„Сигурни сме, че интересът към тази ексклузивна възможност ще е голям, тъй като феновете на SPICE Music Festival успяха да оценят не само хитовете на 90-те, но и неповторимата фестивална атмосфера, която създадохме“ – категоричен е организаторът на събитието Николай Тодоров.

Първото издание на музикалния фестивал премина при огромен успех – над 8000 феновете на музиката от 90-те пяха и танцуваха два дни на пристанището с East 17, 2 Unlimited, No mercy,  REDNEX, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC, E-Rotic, Upsurt и Deep Zone.

Фестивалната зона се оказа тясна да побере всички желаещи да се потопят в уникалната атмосфера, допълнена от впечатляващ звук, визуални и пироефекти.

Коментарите на феновете, споделени в социалните ни мрежи, доказват недвусмислено, че този фестивал ще се превърне в традиция.

А Cappella, които идват за първи път в България, при това на рождения ден на вокалистката си – Lis, бяха повече от впечатлени и побързаха да коментират в социалните мрежи на фестивала: „Енергията беше невероятна! Щастливи сме, че пяхме за вас. Благодарим, че ни поканихте!“.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!