BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Не спорете със спасителите на плажа, зоват от Крайморие

Ивицата днес се напълни с летовници

„Моля всички, които идват на плаж да не спорят със спасителите“. Затова призова пред Грамофона нюз концесионерът на плаж Крайморие Николай Димитров.

Днес ивицата, която той стопанисва, е пълна с летовници. Да събират тен дойдоха не само бургазлии, но и много гости от Пловдив и София, уточни Димитров.

„Водата е подходяща за къпане, но не е толкова топла, както през юли и август“, допълни концесионерът. Той е категоричен, че няма да допусне почиващите да не изпълняват указанията и инструкциите на спасителите.

„Те не са тук, за да се карат с хората и да търпят обиди, а да ги върнат живи и здрави по домовете им.

Kато техен ръководител заставам и ще застана във всяка ситуация зад тях и няма да допусна на плаж ”Крайморие” никой да не зачита и уважава това, което те правят за всички, рискувайки дори на моменти и живота си”, подчерта още Николай Димитров. В момента за сигурността на летовниците се грижат четирима спасители.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!