BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Областният управител ще съдейства за ремонтирането на проблемно мостово съоръжение в Черноморец

Областният управител Стойко Танков посети днес община Созопол, където се срещна с кмета на общината Тихомир Янакиев и с кмета на гр. Черноморец Росен Деспов.

Повод на посещението е обезпокоителното положение на пътен участък около Черноморец, за което областният управител беше информиран от кмета на Созопол.

По време на срещата, на която присъства и директорът на Областно пътно управление-Бургас инж. Порязов, се обсъди възможността за осъществяване на незабавен ремонт на мостово съоръжение над републикански път II-99 при вход на гр. Черноморец, който е в много лошо състояние и създава предпоставки за възникване на инциденти на преминаващите под и над него.

По-късно същия ден областният управител се срещна и с кмета на община Приморско д-р Димитър Германов.

Разговорите, които Танков проведе днес с кметове по места, бяха в посока конструктивно партньорство между държавната и местната власт в решаването на проблеми на местната общественост, както и институционално съдействие за реализирането на важни за черноморските общини проекти.

Материалът Областният управител ще съдейства за ремонтирането на проблемно мостово съоръжение в Черноморец е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!