BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Онлайн обучение за членовете на СИК

Онлайн обучение за членовете на секционни избирателни комисии /СИК/ в Бургас ще се  проведе в неделя, 28 март 2021, съобщават от РИК-Бургас. Обучението ще започне в 17.00 ч.

Линк към обучението ще бъде публикуван на интернет страницата на Районна избирателна комисия на адрес https://rik02.cik.bg/ns2021.

Не е нужна регистрация или парола- директен линк.

Няма ограничение в броя и вида на лицата, които желаят достъп. Линкът ще е свободен за ползване от всички граждани, независимо в какво качество са ангажирани в изборите.

Участниците ще имат възможност да задават въпроси онлайн.

Освен онлайн обучението, налични са и  видео и други материали с най-важните неща, свързани с изборния ден.  Можете да ги намерите на сайта на РИК-Бургас, в раздел „Обучения на секционни комисии“ https://rik02.cik.bg/ns2021  и на сайта на Община Бургас ( https://burgas.bg/ ). 

Районна избирателна комисия-Бургас апелира за активно ползване на предоставените възможности за обучение и на обучителните материали. В тях е подбрано и обяснено всичко най-важно, което ангажираните с броенето на вота на 4 април трябва да знаят.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!