BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От 28 март до 1 април в Бургас ще се проведе изложбата на гоблени на читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985“

Изложбата на гоблени „Цветно вълшебство”, организирана от читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985” за 19-ти път, ще се проведе от 28 март до 1 април. В Бургас това е единствена по рода си експозиция на гоблени и всеки запленен от това изкуство може да участва в нея.

Изложбата се провежда всяка пролет от 2003 година. През годините изданията на изложбата се радват на голяма популярност и безброй посетители запленени от това своеобразно изкуство. Традиционно участниците в нея – мъже, жени и деца, могат да бъдат от всички възрасти.

Желаещите да участват в тазгодишната изложба трябва да донесат до 5 от своите рамкирани гоблени в читалището от 28 март до 1 април, включително. Откриването е на 4.04.2022 от 18:00 ч. в салона на читалището, к-с „Меден рудник“ бл. 25 партер.

За участниците са осигурени подаръци от фирма „Милена стил”-Пловдив и магазин „Дъга” в ж.к. „Меден рудник”.

Канят се всички любители и приятели на това интересно занимание да посетят изложбата, която ще бъде отворена до 8 април от 09.30 до 18.00 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!