BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Понита опитаха да влязат в пазарджишки Лидъл, нагостиха ги с хляб

Четири понита изненадващо се появили пред входа на пазарджишки хипермаркет вчера, 6 март. Четириногите били посрещнати с хляб, макар и без сол. И от гостоприемство, но и за да не влязат в търговския обект, където присъствието им би могло да предизвика хаос и бъркотия.

Необичайната визита провокирала бърза реакция на работещите в магазина, особено при опита на животните да се вмъкнат на топло. Няколко души веднага излезли да ги пазят, като изнесли хляб и почерпили неочакваните гости, за да кротуват. Малко по-късно пристигнали хора, които си прибрали добичетата и благодарили за адекватното отношение към тях.

До момента не се знае откъде са избягали понитата – от общинския зоокът на Острова или от частна база за търговия с дърва за огрев в района на квартал „Запад“. Факт е обаче, че и в двата случая са изминали доста дълго разстояние по градските улици.

Случката предизвика вълна от остроумни коментари в социалните мрежи. Потребители се шегуваха, че животинките ще се продават на промоция като алтернативен транспорт в пика на кризата с горивата. Според други, това били новите колички за пазаруване, на които може да се натовари доста повече стока, предава Дарик.

Снимки – Георги Танков, Фейсбук групата „Аз съм от Пазарджик“

The post Понита опитаха да влязат в пазарджишки Лидъл, нагостиха ги с хляб appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!