BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Президентът на Нефтохимик: Много трудно се работи в среда със скандали

Президентът на бургаския ”Нефтохимик” Анелия Златкова не желае повече да финансира клуба, обяви решението си пред Грамофона нюз самата тя. Пред екипа ни Златкова бе категорична, че много трудно се работи в среда, в която има само скандали.

„В моменти, в които нещата при нас са били добре с осигурени заплати, храна, спане, феновете излизаха с плакати: Златнова вън! Е, тези момчета какво да очакват? Златкова като е вън, момчетата на кого да разчитат?”, обясни президентът на клуба.

Златкова твърди, че никога не е държала феновете да подкрепят лично нея, но не разбира как те нито веднъж не са дошли да подкрепят отбора.

„И приятелите ми, и партньорите ми, които дойдоха да помагат на „Нефтохимик”, ми дадоха съвет, че няма смисъл всички да даваме пари там, където не си желан. Още преди да вляза в ръководството на клуба, те бяха против мен!”, уточни още Анелия Златкова.

Тя допълни, че връщайки акциите на община Бургас, това не означавало, че клубът е фалирал. „Да, клубът има задължения, които са ми наследени – от 2018 година-142 000 лева, от  2019-247 000 лева, но ние сме се старали по време на нашето управление да не трупаме допълнително задължения”, разясни още Златкова.  

Дамата твърдо е поела ангажимент, че до края на на календарната година всички неплатени фактури към доставчици да бъдат изплатени.

„Драмата не е толкова голяма. В клуба има трима акционери. Имат време, ако решат да спасяват статута на клуба – пет дни да си подадат възражения в лицензионната комисия, да си изпълнят условията и да продължат по начин, по който искат”, категорична бе Златкова.

Снимка: https://uniconbg.com/

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!